Lockdown én brand in eerste maanden van Karin bij Shoeby in Puttershoek: ‘Niet te bevatten’

 2021 begon voor het team van Shoeby Fashion in Puttershoek dramatisch en voor Karin Boele helemaal. Sinds ze in oktober als nieuwe leidinggevende in de winkel begon, kreeg ze een strenge lockdown en – letterlijk – een woningbrand op haar dak. ,,Het is niet te bevatten.”

Twaalf dagen na de oudejaarsavondbrand in een bovenwoning aan het Oranjeplein in Puttershoek zijn er nog vele vraagtekens voor Karin en haar medewerkers. Hoe groot de schade is? Welke herstelwerkzaamheden er al wel gedaan kunnen worden en wat er nog gedaan moet worden, en hoeveel tijd het administratieve deel met zich meebrengt. En wanneer mensen weer kleding kunnen bestellen en afhalen? Er komt heel veel bij kijken.

Duidelijk is wel dat de winkel vooral waterschade heeft en de woning veel brand- en waterschade. ,,Maar”, zegt Karing, ,,het belangrijkste is wel dat onze bovenbuurvrouw Conchita ongedeerd is gebleven!”

Om beneden goed te kunnen drogen moet eerst al het water dat boven op de vloer heeft…

Lees verder op:
https://indebuurt.nl/hoekschewaard/nieuws/lockdown-en-brand-in-eerste-maanden-van-karin-bij-shoeby-in-puttershoek-niet-te-bevatten~88105/