Lingerielijn Sylvie Meis voor het eerst verkrijgbaar bij Aldi België

Voor de eerste keer is de lingerielijn van Sylvie Meis voor Aldi verkrijgbaar in de Belgische filialen, zo laat een woordvoerder van Aldi België desgevraagd weten aan FashionUnited. De collectie is vanaf 7 augustus verkrijgbaar in alle Belgische Aldi-winkels.

“Het is niet alledaags dat we een exclusieve lingeriecollectie van Sylvie Meis kunnen aanbieden in onze winkels”, zegt Sofie Gowy, Category Manager Fashion bij Aldi in het persbericht. “We staat erom gekend meermaals per jaar onze klanten aangenaam te verrassen met producten die je niet meteen verwacht bij een discounter. Met deze collectie zijn we hierin geslaagd.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Sylvie Meis een samenwerking aangaat met Aldi. Eerder werkten de twee al samen 2020 voor een collectie dag- en nachtkleding die alleen in Nederland te koop was.

De collectie van de tweede samenwerking bestaat uit vijf items: bh’s met bijpassende slips, pyjama’s met short, nachthemden en…

Lees verder op:
https://fashionunited.be/nieuws/mode/lingerielijn-sylvie-meis-voor-het-eerste-verkrijgbaar-bij-aldi-belgie/2021072232645