Leukste honden op Instagram – Follow Fashion

Ik ben geen groot fan van social media, maar voor Instagram maak ik een uitzondering. Een grote uitzondering ook meteen. Niets geen onzinnig geklets waar ik niet op zit te wachten, maar gewoon mooi beeldmateriaal. Een stuk inspirerender als je het mij vraagt. En leuker, vooral als je een van deze accounts volgt waar een hond centraal staat. Heb ik jullie al eens verteld over mijn onvoorwaardelijke liefde voor dieren? Bij deze dan.

Al van jongs af aan waren de dierenencyclopedie en ik onafscheidelijk. Toen ik na heel lang zeuren op mijn zesde mijn hond kreeg was dit vijftien jaar lang mijn ‘BAE’ (zie mij hip zijn), mijn vader sleurde ik wekelijks mee naar de ponyclub met mijn Gemma, zus en ik gingen langs de deuren voor oud brood voor de eendjes, ik was WNF ranger in hart en nieren, afgelopen jaar reisde ik af naar Zuid-Afrika voor de big five en ik nam afgelopen zomer een pleeghond in huis. Ja, vrij crazy in love dus. Gelukkig gaat deze liefde heel goed samen door onderstaande accounts met de leukste honden op Instagram.

Schattige honden op Instagram

Ciscolo

Een golden retriever en pitbull x boxer stelen hier de show en ik val iedere keer als een blok voor ze. De mooie natuurfoto’s leveren ook zeker hun bijdrage.

leukste honden op instagram

Piggy & Polly

Deze Franse Bulldog zusjes mogen niet ontbreken in dit rijtje, omdat ze los van elkaar al bijzonder schattig zijn, maar samen een minstens driedubbel zo hoog cute gehalte.

leukste honden

Brutus

Wat mij betreft een topmodelletje hoor, deze Brutus. Doet zeker niet onder voor onze Doutzen Kroes. Hij is een mengelmoesje van van alles en daarom extra leuk.

leukste honden op instagram

Mink

Mink is een wit pareltje met een heel hoog AWWH gehalte. Heeft wat weg van mijn grote favoriet de witte herder dus ik ben om.

leukste honden

June

Frenchie in mijn favoriete kleuren: zwart en wit. Het is net een kleine pandabeer. Of een koetje. Extra schattig door de kleine Jeanne die regelmatig model staat.

Bekijk hier Lindy’s favoriete instagramaccounts.

Powered by: FollowFashion.nl