Leuke accessoires voor je tuin, balkon en veranda

De warmte van het fijne voorjaarszonnetje op je gezicht en de geur van vers gras; het moment is eindelijk daar dat je weer lekker veel tijd buiten door kunt brengen. Is jouw tuin, balkon en/of veranda nog niet helemaal lente- en zomerproof? Laat je inspireren door deze leuke accessoires voor je tuin, balkon en veranda.

Droomtuin

Marlou haar tuin is echt mijn droomtuin. En dan heb ik het nog niet eens over haar veranda. Elke keer als ik bij haar op bezoek ben denk ik alleen maar WAUW dat wil ik ook. Nu is mijn tuin iets kleiner, maar hé dat mag de pret niet drukken. Marlou’s tuin en veranda zijn voor mij een grote inspiratie bron. Want hoe groot of klein je balkon, tuin en/of veranda ook zijn, met een paar leuke accessoires creëer je in no time een heerlijke plek waar je uren kunt relaxen.

Kijk nou hoe fantastisch de veranda van Marlou is?! 

Leuke accessoires voor je tuin, balkon en veranda

Hippe tuinmeubelen

Of je nu kiest voor een hippe loungebank of een praktische tafel met stoelen waar je heerlijk met vrienden uitgebreid kunt tafelen, tuinmeubels mogen eigenlijk niet in je tuin, veranda of op je balkon ontbreken. Kies het type dat het beste in de ruimte past. Een loungebank is natuurlijk wel super relaxed, maar op een klein balkon is het alles behalve handig.

Een hangmat of -stoel

Een hangmat staat op nummer een op mijn tuin wishlist. Het is niet alleen heerlijk om in te liggen, het geeft je tuin gelijk een heerlijke Ibiza-vibe.

Een mooi buitenkleed

Wist je dat je tegenwoordig ontzettend veel mooie buitenkleden voor je terras, balkon en bijvoorbeeld je veranda verkrijgbaar zijn. Ja echt! Ik heb zelf een buitenkleed en dit staat net zo gezellig als het kleed dat ik in mijn woonkamer heb liggen. Had ik eigenlijk niet verwacht, maar toch is het echt zo. Wat ik ook niet verwacht had is dat een buitenkleed gelijk ontzettend veel sfeer geeft. Kies je een opvallend buitenkleed, dan heb je gelijk een fantastisch eyecatcher.

Planten & bloemen

Zet een paar (grote) groene planten en een paar bloemen in dezelfde tint kleur neer en je zult zien dat je in no time ontzettend veel sfeer creëert. Ook het type pot of waar je ze in plaatst bepaalt voor een groot deel de sfeer. Houd je van basic, kies dan voor natuurlijke kleuren en materialen. Bij een strakke look staan zwart en grijstinten heel mooi.

Sfeervolle verlichting

Wil je ‘s avond lekker lang buiten blijven zitten? Dan is sfeervolle buitenverlichting ideaal. Er is keuze genoeg: van decoratieve windlichten en lichtsnoeren met met kleine lampjes tot hangende lampionnen.

Ik ben nog lekker bezig om mijn tuin helemaal af te stylen. En jij, is jouw tuin, balkon en/of veranda al lente- en zomerprooi?

Meer tuininspiratie? Neem dan een kijkje in de tuin & veranda van Marlou.

Powered by: FollowFashion.nl