Komt de droom van Taylor Swiftfan Lotte Lutjes (dat de zangeres een van haar outfits draagt) nu dan écht uit? – Drenthe – DVHN.nl

Ha Lotte, vertel: wat is je overkomen?

,,Ik kreeg een berichtje van iemand van het platenlabel Universal. Dat ze iets voor Taylor Swift hadden bedacht waar ze mij graag bij wilden betrekken. Ik dacht: ik moet vast iets posten op Instagram. Maar daarna kreeg ik een mailtje dat het een exclusief concert in Parijs zou zijn..”

Oma en Lotte naaien outfits Taylor Swift

Lees verder

Wat gebeurde er toen je dat hoorde?

,,Ik was met een vriendin in een winkel. Ik moest wel een beetje gillen. Het concert is invite only, je kan alleen tickets winnen of uitgenodigd worden. Ik moest het heel lang geheim houden. Nouja, vijf dagen..”

Drie jaar geleden vertelde je ons dat het je droom is dat Taylor Swift één van je kostuums draagt. Denk je dat die nu uitkomt?

,,Nee. Het is de bedoeling dat ik een zelfgemaakte jurk draag. Ik denk dat het gewoon voor de promotie van hun album is, verder weet ik het echt niet. Ik weet dat het op een kleine locatie is, het wordt redelijk intiem. Ik denk niet dat ik…

Lees verder op:
https://www.dvhn.nl/drenthe/Komt-de-droom-van-Taylor-Swiftfan-Lotte-Lutjes-dat-de-zangeres-een-van-haar-outfits-draagt-nu-dan-%C3%A9cht-uit-24750422.html