Kledingtips voor je vriend – Follow Fashion

Kleren maken de man en dat niet alleen. De liefde van de man mag dan misschien bij mannen door de maag gaan, bij vrouwen gaat die grotendeels over (door?) de kleding. Niet dat we zo oppervlakkig zijn dat we alleen maar geven om het uiterlijk verschijn, zeker niet, maar een beetje stijl en klasse maken van een doorsnee man een charmante man. En op die charmante man worden wij nu eenmaal verliefd.

Maar wat valt nu eigenlijk in de smaak bij beide partijen? Want we willen natuurlijk niet alleen onze zin doordrammen terwijl hij zich daar niet prettig in voelt. Je hoort het al; tijd voor kledingtips voor je vriend!

Casual chic

De stijl die eigenlijk altijd werkt is casual chic. Ongeacht wat voor een dag het is en wat de activiteiten zijn voor die dag, want met casual chic zit je altijd goed. Zo kun je een jeans heel goed combineren met nette blouses en polo’s, en andersom kun je een nette chino weer casual dragen door er een t-shirt of trui op te dragen. Tip: bij Bamigo vind je bamboe basic shirts voor mannen!

Scandinavisch

De Scandinavische trend zien we nu erg veel voorbij komen, ook voor mannen. Een erg draagbare trend door de ‘less is more’ regel en bovendien wordt deze stijl gekenmerkt door de neutrale kleuren. Perfect dus voor de man die niet te veel buiten zijn comfort zone wil stappen, maar wel stijlvol voor de dag wil komen. Kies voor zwart, grijs, beige en/of wit, combineer verschillende stoffen en maak eventueel gebruik van laagjes.

Hipster

Tot slot nog de kledingstijl die we nog steeds veel voorbij zien komen en die absoluut geen hipsterstijl genoemd mag worden (want dan is het hele hipster gebeuren eraf), maar we doen het voor het gemak toch even. De jeans slaan we een keertje om, de shirts zijn wat langer van stuk en natuurlijk dragen we hier Adidas of Nikes onder.

kledingtips voor je vriend

Marlou’s vriend draagt meestal casual kleding in zijn vrije tijd. Naar het werk gaat hij netter gekleed en draagt ie bijvoorbeeld een mooie trenchcoat. Waar zie jij je vriend het liefst in?

Benieuwd naar de perfecte tussenschoenen voor deze tijd van het jaar? Bekijk ze hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl