Kim Kardashian biecht op: was haar huwelijk met Kris Humphries nep?!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jury geeft Taylor Swift gelijk in aanrandingszaak, Zayn Malik geeft social media de schuld van angstaanvallen, Katy Perry en Orlando Bloom zijn weer samen gespot en was Kim Kardashians huwelijk met Kris Humphries nep?!

Katy Perry en Orlando Bloom hebben afgelopen maart een punt achter hun relatie gezet, omdat ze beide meer ruimte nodig hadden. Blijkbaar hebben ze voldoende ruimte gehad, want de sterren zijn weer intiem gespot! Het knappe koppel ging samen naar een concert van Ed Sheeran en daar deden ze niet bepaald veel moeite om hun geflirt te verbergen. “Het lijkt echt alsof ze weer samen zijn”, vertelde een ooggetuige aan E! News. Andere concertgangers zagen dat Katy en Orlando zoenden en knuffelden. Het lijkt duidelijk: het is weer dik aan. Maar recente foto’s van Orlando die intiem is met een andere vrouw, verwart ons toch een beetje. Probeert de acteur van twee walletjes te eten?! 

Zayn Malik heeft onlangs onthuld dat hij kampt met angstaanvallen en depressies, iets waar veel jongeren tegenwoordig last van hebben. Dat is volgens de zanger voor een groot deel te wijten aan social media. “Je kunt zelfs foto’s niet meer nemen vanuit een bepaalde hoek, omdat die hoek niet cool is”, vertelt de voormalig One Direction-bandlid in een interview met V Man. “Dat is de grootste reden waarom ik niet in sociale media geloof: omdat het schapen kweekt en geen leeuwen.” De zanger probeert vaak te lachen om nuchter te blijven. “We zitten hier maar kort en het voornaamste dat we moeten doen is zo veel mogelijk plezier hebben. Dat is het mantra dat ik probeer na te leven,” aldus Zayn. 

Je zou het bijna vergeten, maar voor Kanye West was Kim Kardashian getrouwd met Kris Humphries. Het huwelijk met Kris werd breed uitgemeten in de media, en óók in Keeping Up With The Kardashians. Maar het huwelijk bleek een lachertje en na slechts 72 dagen werden de scheidingspapieren ingediend. Zou het huwelijks alleen voor de show geweest zijn? Absoluut niet, benadrukt Kim. “Als het voor de show was denk je dat ik zou trouwen met iemand die het oké vond om na twee maanden te scheiden? Zou ik niet zo min mogelijk juridische rompslomp willen als het alleen voor het programma was?”. Oké, duidelijk.

Taylor Swift heeft gelijk gekregen van de jury. De zangeres spande een rechtszaak aan tegen radio-dj David Mueller. Tijdens een meet-and-greet in 2013 greep hij naar Taylors billen. De dj werd ontslagen nadat Taylor had geklaagd tegen zijn bazen, en ze klaagde hem aan. De jury heeft haar in het gelijk gesteld. De zangeres heeft na de rechtszaak een grote donatie gedaan aan de Joyful Heart Foundation, een organisatie die slachtoffers van seksueel geweld helpt hun leven weer op te pakken.

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl