Kerst outfit inspiratie + video met Jurre!

Christmas is coming..! Dat betekent voor velen: kerst outfit stress. What to wear to the Christmas dinner? En daarna natuurlijk Oud & Nieuw waar we ook mogen uitpakken met onze outfits. Tijd voor wat outfit inspiratie voor de feestdagen. Als we de modebladen en blogs mogen geloven zijn er een aantal trends waar we niet omheen kunnen: velvet, glitters & metallics. I love it! Maar, wat vinden mannen hier nou eigenlijk van? Tijd om vriendlief erbij te roepen.

Kerst outfit inspiratie

Ziengs daagde mij en mijn vriend uit voor deze Kerst outfit challenge. Twee dozen vol met mooie schoenen werden geleverd en aan ons de taak om hier mooie kerst outfits mee samen te stellen. Normaal gesproken ga ik altijd precies andersom te werk: eerst kies ik de outfit en dan kijk ik welke schoenen ik erbij draag om het plaatje compleet te maken. Samen met Jurre stelde ik vijf outfits samen die we tijdens de feestdagen zouden dragen en hierbij heb ik een aantal grote modetrends meegenomen. Ik ben natuurlijk héél benieuwd wat manlief van deze trends vindt. Wij vrouwen worden volgens mij (bijna) allemaal helemaal happy van velvet, metallics en glitters. Maar hoe kijken mannen hier tegenaan? Bekijk de video hieronder!

 

Christmas moodboards

Om alvast in de kerststemming te komen heb ik een aantal moodboards ontworpen waarin onze outfits terug komen!

Zoals je kunt zien is ons huis al helemaal in de kerstsferen! Dit jaar een echte boom die op de plek staat waar we normaal onze buffetkast hebben staan. Geeft toch altijd wel een hele gezellige sfeer, zo’n boom in huis. Nu nog hopen op een witte kerst…

De glitter outfit (My Jewellery) maakte ik af met metallic booties van Tamaris en Jurre draagt hier super mooie zwarte nette schoenen van Floris van Bommel.

Velvet love

Hoe cool is dit velvet pak van My Jewellery?

Ik combineerde deze met bordeaux velvet laarsjes en een zilveren glitter top.

new year

Metallic vibes

Deze metallic broek van Zara matcht perfect met de zilveren pumps van Tamaris. Jurre gaat voor blauw en maakt zijn feestoutfit af met deze Mc Gregor veterschoenen.

kerst outfit

Hello december

Dé maand om sterren te dragen! Ik draag hier een jurkje van Freebird Iconics en Jurre gaat voor een casual christmas look met een jeans en een lekker vest. De grijze veterschoenen (rechts) zijn Vertice. 

kerst outfit inspiratie

Winter cuddles

Ook de veranda heeft al de nodige Kerst aankleding gekregen, super gezellig! Kerst is altijd zo’n dag waarop we er ook even lekker op uit gaan met de hondjes. Lekker wandelen in het bos en dan opwarmen bij de kachel. De nette schoenen worden dan omgeruild voor stoere boots. Ik draag hier Panama Jacks en Jurre zwarte Invinci booties. 

winter outfits

Ik heb helemaal zin gekregen in de Kerst, en jij? We zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van onze Kerst outfits vinden 😉 Laat je het weten in een reactie?

Bekijk ook mijn vorige video waarin ik 5 outfits laat zien met de nieuwste schoenentrends. 

Powered by: FollowFashion.nl