ITL lanceert een nieuwe RDIF oplossing op Euroshop 2020 om uw verkoop te helpen verhogen en de kosten te verlagen

De invoering van RFID technologie ontwikkelt zich steeds sneller tot een bedrijfskritische vereiste, en alsmaar meer detailhandelaren erkennen dat het hen kan helpen hun bedrijfskosten aanzienlijk te verlagen en de verkoop tegen volle productwaarde op te drijven. Bovendien, nu consumenten toegang hebben tot een grotere keuze en meer informatie, moeten detailhandelaren hun productbeschikbaarheid in real time beheren. RFID is hiervoor de perfecte oplossing.

ITL Group, de wereldwijde fabrikant van kledinglabels, brengt RFID daadwerkelijk naar een hoger niveau. Zij heeft vastgesteld dat wanneer retailers RFID-tags, -hardware en -software naadloos integreren, zij voordelen kunnen ervaren die verder gaan dan enkel het nauwkeurige beheer van de voorraad. Deze extra voordelen zijn onder andere: een grotere operationele efficiëntie rond de voorraadfunctie, minder frauduleuze retourzendingen en een rijkere klantenervaring. Dit alles resulteert in een hogere omzet en lagere kosten.

De…

Lees verder op:
https://fashionunited.nl/nieuws/mode/itl-lanceert-een-nieuwe-rdif-oplossing-op-euroshop-2020-om-uw-verkoop-te-helpen-verhogen-en-de-kosten-te-verlagen/2020011344554