Interieur lente proof maken! Héél veel nieuwe items geshopt

Afgelopen week heb ik super veel nieuwe items geshopt voor mijn huis om mijn interieur lente proof te maken! Tsja, een nieuw seizoen betekent voor mij nou eenmaal een perfect excuus voor een mini make-over van mijn huis. Het zonnetje schijnt steeds vaker en zoals je misschien al weet ben ik sinds een tijdje ook helemaal fan van de kleur oker geel. Kussens in deze kleur had ik al gevonden.. Maar toen ik deze eetkamerstoelen zag was ik helemaal verkocht.

Maar dat is nog niet alles. Om mijn interieur lente proof te maken heb ik ook een heel gaaf nieuw kleed gekocht voor in de woonkamer, hier ben ik zo blij mee! Ook mijn borden waren al een tijdje aan vervanging toe en onze hal heeft ook een upgrade gekregen.

Is Jurre ook blij met mijn nieuwe aankopen? Je ziet het in mijn nieuwe vlog!

Binnenkijken & héél veel interieur items shoppen

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Make-over van onze hal

De meeste mensen komen bij ons binnen via de achterdeur. Heel gezellig natuurlijk, maar de kapstok zit in de hal bij de voordeur. Met als resultaat dat iedereen altijd de jassen en de keuken over de stoelen gooit. En dat is natuurlijk minder gezellig! Afgelopen weken had ik dus een missie om een toffe nieuwe kapstok te shoppen voor het halletje bij de achterdeur. En dat is gelukt!

Ik heb gekozen voor een metalen kapstok met hout en stoere haken. Je kunt hier zowel jassen als tassen en schoenen op kwijt, ideaal! Deze kapstok van BePureHome vond ik in de webshop van fonQ. Dit merk heeft nog veel meer mooie interieur items. Dus mocht jouw interieur ook toe zijn aan een interieur lente make-over.. 😉

Plaatjes draaien

Ook shopte ik deze toffe Crossley platenspeler in een vintage koffer. Zo leuk! Dit was een cadeau voor Jurre want deze stond al een tijdje op zijn wishlist. Nu alleen nog wat LP’s kopen, haha! Tot die tijd koppelen we onze telefoon eraan, ook ideaal. Op deze manier kun je altijd je favoriete muziek draaien in vintage style. 

Jurre’s vader heeft een mega grote LP verzameling dus wie weet mogen we daar eens tussen snuffelen.. Het heeft toch altijd wel wat vind ik, op deze manier muziek luisteren. En stiekem vind ik het natuurlijk ook gewoon een heel gaaf interieur item.

Momenteel ben ik nog aan het kijken waar ik ‘m neer ga zetten want eigenlijk vind ik hem heel tof voor in onze veranda. Al past hij ook geweldig op onze metalen kast in de eetkamer. Als we terug zijn van New York komen ze de glazen schuifwanden plaatsen dus dan zullen we daar weer vaker zitten. Een ideale plek om lekker tot rust te komen, gezellig bij te kletsen voor de haard onder het genot van een glaasje wijn en een lekker muziekje uit deze vintage platenspeler in een nieuw jasje!

vintage platenspeler

interieur lenteinterieur lente

Interieur lente proof

Ik ben helemaal happy met mijn lente proof interieur. Elke keer als ik binnen kom word ik blij van de okergele tinten in huis. Is jouw interieur al lente proof? Of heb je nog wilde plannen voor een make-over?

Ik ben benieuwd wat je van mijn nieuwe items vindt!

We-time tips

Lees ook mijn blog met we-time tips:

We-time tips om je relatie leuk te houden

Meer van ons huis zien? Vtwonen kwam bij ons binnenkijken!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl