Industriele hanglamp stylen in mijn keuken

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn keuken make over zien met mijn nieuwe houten balklamp. Vandaag zet ik zijn stoere broertje in de spotlight: de Steellight! Deze is gemaakt van industrieel blauwstaal. Er is ook een variant van RVS en deze lamp bevat ook een LED-lijn met verschillende standen.

Als je denkt dat deze lamp koel led licht geeft dan heb je het mis. Althans… Deels. Er zitten namelijk vijf standen op waarvan één heel fel en functioneel is. Maar er zitten ook warmere standen bij om meer sfeer in huis te creëren.

Stalen balklamp in mijn interieur

De mannen van Indusigns daagden mij uit om deze stalen hanglamp in mijn keuken te hangen en de keuken nogmaals te restylen. De stalen variant is, zoals gezegd, een stukje ruiger. Dat vereist ook wat meer contrast in mijn Scandinavische keuken. Ik besloot mijn koeienvel van boven in de keuken neer te leggen en wat te schuiven met stoelen in huis.

stalen balklamp

steellight

Contrast in de keuken

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel leuk vond om mijn keuken eens te restylen met een stoer basis item. Naast het koeienvel heb ik ook mijn bakkerskar (die normaal in de veranda staat) naar de keuken verplaatst. Hier zit ook zwart in wat ervoor zorgt dat het wat meer één geheel word. Het zwart komt ook terug in accessoires zoals plantenpotjes en de zwarte kruk.

Het geeft de hele keuken een totaal andere look! Hou jij van een stoer en industrieel interieur? Dan is de LED it beam Steellight vast en zeker iets voor jou. Persoonlijk houd ik toch iets meer van een Scandinavisch interieur met veel lichte kleuren en hout. Ik kies dus voor de houten balklamp die er ook voor zorgt dat mijn keuken een hele andere uitstraling krijgt. Benieuwd naar de before foto van deze keuken make over? Klik hier. 

De Steellight is verkrijgbaar in twee maten: 1000 mm en 1500 mm. Klik hier om naar de webshop van LED it beam te gaan. 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Indusigns

Powered by: FollowFashion.nl