In de spotlight: oprichter van Sustainable Fashion Gift Card Nanette Hogervorst

Ze heeft een tijd in het buitenland gewoond en heeft van huis uit meegekregen dat er veel mensen zijn die het moeilijk hebben en dat we zuinig om moeten gaan met de aarde. Duurzaamheid is mede door haar opvoeding een rode draad in al het werk van Nanette Hogervorst en ook in haar onlangs gelanceerde bedrijf Sustainable Fashion Gift Card, waarmee ze duurzame mode laagdrempeliger wil maken voor een groter publiek.

“Ik kom uit een links nest. Mijn ouders hebben veel in het buitenland gewerkt, waaronder de Filippijnen. Toen ik zeven maanden was, ben ik geadopteerd. Ik was twee toen we naar Nederland verhuisden. Duurzaamheid en betrokkenheid bij de maatschappij heeft in ons gezin altijd een rol gespeeld. Ik ken mijn vader niet anders dan dat hij zich druk maakt over plastic en verpakkingsmaterialen. Dit was nog voordat we het woord duurzaamheid gebruikten. We hadden een regenton en zuinig omgaan met water is er echt ingeramd. Je denkt als je jonger bent:…

Lees verder op:
https://nieuws.nl/vrouw/20200626/in-de-spotlight-oprichter-van-sustainable-fashion-gift-card-nanette-hogervorst/