In de spotlight: mind coach Noeska Pak

Tijdens de middelbare school stond de telefoon bij mind coach Noeska Pak roodgloeiend. Vriendinnen belde haar continu om over hun relatieproblemen te praten. Haar vader besloot haar en haar zusje een eigen telefoon te geven, omdat ze regelmatig tot 3 uur ’s nachts zat te bellen. Ze was van jongs af aan geïnteresseerd in het innerlijke van de mens en inmiddels coacht ze fulltime met name millenial vrouwen die vastzitten in hun gedachtes. “De millenial generatie is niet verwend, maar ze hebben veel meer ruimte om zich druk te maken over dingen. Ze hoeven niet bezig te zijn met overleven.”

Noeska was veel bezig met de ander, maar rond haar zeventiende had ze ook veel vragen over zichzelf, waar ze geen antwoorden op had, zoals wie ben ik eigenlijk. “Ik kom uit een druk gezin en wist niet zo goed waar ik met mijn vragen heen moest. Ik heb toen ook een donkere periode gehad, waarin ik een beetje depressief was. Rond mijn achttiende ging ik naar een…

Lees verder op:
https://nieuws.nl/vrouw/20190729/in-de-spotlight-mind-coach-noeska-pak/