Herenschoenen: 8 x hét perfece paar voor je manlief!

Let’s talk about shoes. En nee, deze keer niet een artikel over schoenen die deze zomer in jouw kledingkast ‘moeten’ staan, maar over herenschoenen. Want zeg nou eerlijk, niet alleen een mooi paar schoenen is de een finishing touch voor jouw outfit, dat geldt natuurlijk ook voor je partner. Dus daarom: 8 x de mooiste schoenen voor manlief.

Marlou kocht laatst deze Bugatti schoenen voor haar vriend.

Statement of afknapper?

Ik kan er niets aan doen, zowel bij mannen en vrouwen check ik altijd de schoenen die iemand draagt. Omdat weer single ben, let ik nu vooral op de schoenen van dé man.

Of ik vind zijn schoenen fantastisch en maakt hij er een fashionable statement mee, of hij slaat de plank compleet mis, en vind ik het een afknapper 1e klas.

Ben ik trouwens de enige met deze tic of herken je deze misschien ietwat rare gewoonte?

Maar of je nu single, getrouwd en/of alles daar tussen in bent, het is altijd leuk als jouw stylish look mooi matched met de outfit van je partner.
herenschoenen fashionFoto’s: Pinterest

Herenschoenen: de trends

De mode voor herenschoenen is minder trendgevoelig dan de shoes waar wij ons ieder seizoen ‘druk’ over mogen maken. Bij mannen verschuift de trend (meestal) in kleine nuances, zoals de kleur en het materiaal van de schoen. Draagt je manlief een leuke instapper, hoge (of witte) sneaker, klassieke veterschoen of hippe slipper, dan slaat hij de plank deze zomer gegarandeerd niet mis.

8 X De mooiste schoenen voor manlief

Ter inspiratie heb ik 8 mooie exemplaren bij Ziengs voor je gespot:

heren schoenen

1. Bjorn borg Sneaker Wit | 69,99 2. Van bommel Instapper Cognac | 219,95
3. Timberland Veterbootie Cognac | 129,99 4. Humberto Veterschoen Blauw | 79,95

5. Floris van bommel Veterbootie Blauw | 219,99 6. Ipanema Slipper Zwart | 19,99
7. Converse Sneaker Wit | 79,99 8. Van Lier Veterschoen Cognac | 169,99

Gezellig samen een middagje shoppen?

Is het je wel eens opgevallen hoeveel mannen er bij de in/uitgang van een winkel ongeduldig op hun partner staan te wachten? Zelf zou ik mijn manlief lekker thuis zijn eigen gang laten gaan, terwijl ik me prima in de stad vermaak. Is jouw partner het type ‘Ja leuk, we gaan samen een middagje winkelen’ of valt hij in de categorie ‘Schat, ga jij lekker je gang en ik ben benieuwd met wat voor leuks je thuiskomt’? Laat je het me weten in de comments? Leuk!

Toch kan ik het niet laten om dit artikel met een leuke shoe blog voor onszelf af te sluiten: in deze blogpost van Marlou laat ze je de leukste festival laarsjes zien.

Powered by: FollowFashion.nl