HEMA actie 15% korting op bijna alles! Followfashion.com

HEMA fans opgelet: ben jij net als ik een echte HEMA fan? Dan mag je deze HEMA actie niet missen: met je klantenpas ontvang je tot en met 18 juni maar liefst 15% korting op alle (bijna) alles! In no time heb ik m’n mandje gevuld, tja want voor je het weet gaat er iemand anders met my favorites vandoor. Tijdens zo’n leuke HEMA actie laat ik me dat natuurlijk niet overkomen. Wat jij?!

HEMA fan

Ik ben opgegroeid met de HEMA. Vroeger was het een familie uitje als we met z’n alleen vanuit ‘ons kleine dorp’ naar de HEMA in ‘de grote stad’ gingen. De momenten dat we met een beker cola en een appeltaartje in het restaurant zaten kan ik me nog zo goed herinneren. Echt een feestje! Nu jaren later woon ik in ‘de grote stad’, toch ‘wip’ ik nog regelmatig even binnen de HEMA. Gewoon lekker even sneupen tussen de wooaccessores en hebbedingetjes.

Mijn HEMA favorieten

Ben je nieuwsgierig naar de items die ik geshopt heb? Kijk maar:

Alfabet lichtbox – Normale prijs: 22,50
hema actie kaarsvaasje
Kaarsvaasje – Normale prijs: 2,50

hema bikini

Hema bikini – Normale prijs 15 euro
hema actie plaidPlaid – Normale prijs: 15,00

Jumpsuit – Normale prijs: 25,-
hema actie nagellakLonglasting nagellak – Normale prijs: 2,50
hema actie truiSweattrui – Normale prijs: 20,00
hema actie kantoor giftset
Kantoor giftset – Normale prijs: 5,00
limonadekanLimonadetap – Normale prijs: 4,00

lichsnoer

Lichtsnoer voor in de tuin – Normale prijs: 12,-

bbq emmer

BBQ emmer – normale prijs: 15,-

Slaapkamer inspiratie

slaapkamer inspiratie

Marlou kocht laatst een nieuw dekbedovertrek bij HEMA: all white! Super mooi in combinatie met de houten pallets en vintage deuren als hoofdbord. De normale prijs van dit dekbedovertrek is 60 euro.

HEMA actie

En nu gaat er met je Meer HEMA klantenpas nog 15% van alle prijzen af. Klik hier om naar de webshop van HEMA te gaan (daar vind je ook de actievoorwaarden) en wees er snel bij want de actie loopt maar tot en met zondag 18 juni.

MEER HEMA: de klantenpas op z’n leukst

Als echt HEMA fan had ik er volgens mij als een van de eersten eentje in m’n bezit. Tja, als ik bij een van mijn favoriete winkels kan sparen voor leuke kortingen dan ben ik er natuurlijk als de kippen bij. Heb je nog geen klantenpas? Je kunt een digitale pas heel eenvoudig downloaden of haal bij de kassa een plastic pas (50 cent). Kun je gelijk gebruik maken van deze te leuke actie!
hema meerpas

Jouw HEMA favorieten?

Ik ben benieuwd wat jij voor leuke spulletjes bij de HEMA shopt; laat je het me weten in de comments hieronder? Bekijk ook Marlou’s favorieten.

Heb je na het shoppen geen zin of tijd meer om te koken? Bezoek dan een leuk Foodtruck festival bij jouw in de buurt!

Powered by: FollowFashion.nl