Heftig verhaal: ‘Mijn opa lag twee dagen dood in bad’

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer: een meisje waarvan haar opa dood werd gevonden in bad. 

Ik heb iets heftigs meegemaakt. Ik zat in groep acht en op een vrije dag ging ik bij een vriendin logeren. Het was avond en we waren aan het spelen bij een school in haar buurt, totdat haar moeder er opeens aankwam. Dat gebeurt niet vaak dus het was best wel vreemd. Ze zei dat ik meteen mee moest komen naar huis. Ik was er al op voorbereid dat er iets was met mijn tante die kanker had, maar dat was het niet het geval. 

opa overleden
Mijn ouders waren al in het huis van mijn vriendin. Mijn moeder had tranen in haar ogen en ik wist dat het niet goed was. Ze zei dat er iets was met opa. Mijn vader had mijn opa dood in bad gevonden. Samen met mijn oma en de buurman van mijn oma, hadden ze hem gevonden. Hij had een hartstilstand gehad in bad. Waarschijnlijk had hij al langer last van hartaanvallen, maar wilde hij het niet vertellen. Mijn opa heeft twee dagen in bad gelegen. Het is nu al meer dan een jaar geleden. Hij was zestig en dat is veel te jong om dood te gaan. Achteraf hadden wij met hem naar het ziekenhuis moeten gaan, omdat hij last had van zijn borst en linkerarm. Daar heb ik een beetje spijt van, maar ik wist het niet. Dus hiermee wil ik zeggen: heb je iemand in je familie die last heeft van zijn of haar linkerarm en van de borst? Ga er meteen mee naar het ziekenhuis. Ik zou willen dat ik de tijd kon terugdraaien, maar het is al gebeurd en hij ligt nu in een urn bij ons in huis. Dat geeft me een veilig gevoel.

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: ‘Heftig verhaal’.

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl