Heftig verhaal: Mijn eerste vriendje was een foute jongen

Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer het verhaal over een meisje en haar slechte eerste liefde.

Ik zat in de eerste klas en was nog nooit echt verliefd geweest. Voordat ik naar de eerste klas ging had ik een klassenlijst gekregen van de school waar ik heenging. Ik zocht al de mensen op Hyves, ook een jongen, ik noem hem D. Hij accepteerde mijn verzoek en we begonnen te chatten. Van school ging het naar anderen onderwerpen. Hij vond mij wel interessant en wilde met me uit. Ik vond het maar een griezel, hij had me nog nooit gezien? Wat moest hij van me? De eerste paar weken op school bleef hij met me flirten. Ik vond het wel leuk, ik was een meisje van 12 dat nog nooit verliefd was geweest. Wat verwacht je dan? 

Ik weet dit nog alsof het vorige week was omdat het zo bijzonder was, in oktober hadden we les in het Scheikunde lokaal. Het was doodstil en ik zat alleen. Ik keek D. zijn kant op en hij keek terug, toen ik wegkeek en weer terugkeek, keek ik recht in z’n ogen. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Het voelde als een letterlijke knik. Na school wilde hij me spreken. Toen ik weg wilde pakte hij mijn hand, trok hij me naar zich toe en kuste me. Het leek net alsof we in een film zaten. Daarna vroeg hij of ik met hem verkering wilde. Ik zei ja omdat ik hem gekust had. Later kwamen ook de gevoelens erbij. Alles perfect toch? 

heftig verhaal
Al snel trok hij mij weg bij al mijn vrienden en familie. Ik had alleen hem nog. Er kwamen ruzies omdat ik met niemand mocht omgaan en hij met elk meisje flirtte. Ik heb mezelf twee keer gesneden. 

We hebben vier maanden met elkaar gehad. Het ging uit omdat ik niet met hem naar bed wilde. Hij dwong me maar ik wilde het niet dus deed ik het niet. Nadat het uitging heb ik me als een b*tch gedragen. Ik heb tegen elk meisje dat hij leuk vond gezegd dat het een foute jongen is. Om mij terug te pakken heeft hij tegen iedereen gezegd dat ik met hem gezoend heb zonder shirt. Ik was 12, zoiets zou ik toen niet eens durven. Iedereen geloofde hem omdat ik geen vrienden had die in mij geloofden na mijn depressiefase. Na die relatie en met hulp van docenten en ouders gaat het beter met me. Hij is van school getrapt omdat hij een stoel naar de directeur had gegooid. Ik zie hem nooit meer. En dat wil ik zo houden door hem vertrouw ik geen enkele jongen meer. 

Fashion nieuws 

Beeld: iStock 

Powered by: GirlScene.nl