Gossip Girl(scene) week 29 – Girlscene

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber is niet welkom in China, Tyga biecht op hoe het écht is om een relatie te hebben met Kylie Jenner, Lea Michele heeft een nieuwe liefde en Ed Sheeran heeft een nieuwe klus.

Fans van Justin Bieber in China waren diepteleurgesteld dat hij hun land oversloeg tijdens zijn wereldtournee. Iedereen was in de veronderstelling dat de superster daar zelf voor had gekozen, maar er is meer aan de hand. Justin blijkt niet welkom te zijn in China. Zijn wangedrag tijdens eerdere shows in het land zijn hiervan de oorzaak. “Een reeks van misdragingen in het buitenland en tijdens zijn eerdere optredens in China hebben kwaad bloed gezet”, zou de officiële verklaring luiden. CNN weet zelfs te melden dat Justin dolgraag zou optreden in Peking, maar dat kan dus niet. Ouch… 

Lea Michele deelde vorige week een foto met Corey Monteith, op zijn sterfdag. De Glee-actrice mist hem nog elke dag, maar gaat ook verder met haar leven. De actrice heeft onlangs weer de liefde gevonden. Ze heeft sinds kort een relatie met Zandy Reich. “Ze kennen elkaar al een tijdje”, zegt een bron tegen UsWeekly. “Ze ontmoetten elkaar een aantal jaar geleden en Lea is een liefhebber van zijn kledinglijn.” De nieuwe vlam van Lea is de baas van kledingbedrijf AYR. 

Zat je ook vol spanning voor de tv om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones te kijken? Dan had je waarschijnlijk pech, want Ziggo trok de grote belangstelling niet en het was voor veel fans niet mogelijk om de aflevering te bekijken. Inmiddels zijn de problemen opgelost en Ziggo belooft dat het niet meer zal gebeuren. Gelukkig maar, want de serie heeft de verwachtingen overtroffen. Daar heeft Ed Sheeran ook een aandeel in, de zanger dook ineens op in de serie. Ja, dat heb je goed gezien! Ed is aan het acteren geslagen. Het is nog even afwachten of de zanger nog een keer opduikt. Laten we het hopen…  

Kylie Jenner en Tyga zijn dit keer écht verleden tijd, dat bleek wel toen de realityster haar tatoeage voor de rapper verwijderde. De rapper doet nu een boekje open over zijn relatie met Kims zusje. “Toen het goed was, was het goed. Maar toen het slecht ging, ging het echt heel slecht,” biecht hij op in een interview. “Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago.” Tyga zegt niks om social media te geven, en daar is ‘ie bij Kylie aan het verkeerde adres. “Ik hou ervan het een beetje mysterieus te houden, maar zij verdient er juist haar geld mee en dat wist ik.” De rapper houdt nog wel van Kylie, maar is niet meer verliefd. Het komt dus niet meer goed tussen de twee. De realityster is ook weer gelukkig met een ander, Travis Scott. 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl