Gossip Girl(scene) week 26 – Girlscene

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jay Z geeft overspel toe in nieuw nummer, Leighton Meester en Adam Brody geven hun eerste interview, Ed Westwick en zijn vriendin zetten een grote stap en dit is Rihanna’s nieuwe vriend. 

Ken je Becky With The Good Hair nog? Beyoncé zong op haar meest recente album Lemonade meerdere keren over een vreemdgaande partner. Ze bevestigde noch ontkende dat het over Jay Z gaat, maar iedereen trok eigen conclusies. Nu heeft Jay himself gereageerd op de nummers van zijn vrouw. Met zijn nieuwe nummer 4:44 geeft hij keihard toe dat hij is vreemdgegaan. “Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky,” rapt hij. Met de komst van hun tweeling deze maand lijken hun huwelijksproblemen verleden tijd. Gelukkig maar, wij snappen ook niet waarom je vreemd zou gaan als je bent getrouwd met Beyoncé… 

Leighton Meester en Adam Brody hebben hun relatie en zelfs de geboorte van hun dochter lang geheim kunnen houden. Maar hé, er zijn nu geen geheimen meer en het stel heeft zelfs hun eerste interview samen gegeven! Ze praten over het goede doel waarvoor ze zich inzetten, maar praten ook over Blair en Seth. Zo grapt Adam Brody dat ze zich ieder jaar verkleden als hun tv-personages en een Blair Waldorf/Seth Cohen-dag houden. Wat een lief stel! 

Over hard van stapel lopen gesproken: een maand geleden maakte Ed Westwick bekend dat hij een relatie heeft met de bloedmooie Jessica Serfaty. De relatie is heel serieus en dat hebben ze op een speciale manier laten vaststellen. De Gossip Girl-acteur werd deze maand en dat vierden ze met… matching tattoos! Ed en Jessica hebben beide een rood hart met een pijl op hun lichaam laten vereeuwigen. 

Bella Hadid was afgelopen week in Nederland. Het topmodel is half-Nederlands, maar komt niet zo vaak naar ons kikkerlandje als ze zou willen. Toch heeft ze tijd in haar overvolle agenda gemaakt om naar Nederland te komen. Haar oma strijdt namelijk tegen kanker. Het topmodel reisde naar ons land af om haar oma te verrassen. Moeder Yolanda legde het weerzien vast en de tranen springen spontaan in je ogen. 

Rihanna is weer aan de man! De zangeres werd in Spanje intiem vastgelegd met haar nieuwe vlam. Het duurde even voordat de hunk herkend werd, maar het blijkt om de steenrijke Hassan Jameel te gaan. Hij heeft een hoge functie bij de Saudische tak van het Japanse automerk Toyota. Een bron laat weten dat de twee ‘erg serieus’ zijn. Interesting… 

Fashion nieuws 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl