Gossip Girl(scene) week 25 – Girlscene

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze One Direction hunk is weer vrijgezel, Kim Kardashian claimt dat haar cellulitis billen gefotoshopt zijn, Lucy Hale ligt flink onder vuur door een opmerking en is Bella Hadid een setje met déze rapper? 

Kim Kardashian was een tijdje geleden het onderwerp van gesprek toen er vakantiefoto’s van de realityster in Mexico opdoken. Kim werd gekiekt in bikini en ehhh… haar achterwerk zag er op de paparazzifoto’s iets anders uit dan op haar Instagram. Tja, Kim heeft dus ook gewoon cellulitis op haar billen. Haar verklaring? De foto’s zijn gefotoshopt. Nee, niet de foto’s op haar Instagram maar de paparazzifoto’s. “Ik zag die vreselijke foto’s van mezelf in Mexico, mensen hebben ze gefotoshopt en scherper gemaakt. Het zijn de ergste foto’s,” zegt de vrouw van Kanye West in de talkshow The View. Dat is niet de enige verklaring die Kim heeft. “Ik was niet fit, ik had ongeveer twaalf weken niet gesport omdat ik twee operaties aan mijn baarmoeder had gehad. Dat hebben we ook vastgelegd in Keeping Up With The Kardashians.” Geloof jij Kim? 

Er zijn inmiddels twee One Direction-baby’s en meerdere serieuze relaties. Maar er is nog steeds een kans om een One Direction-vriendin te worden. Harry Styles is weer vrijgezel! De relatie met foodblogger Tess Ward is op de klippen gelopen. De twee zagen elkaar weinig omdat ze beide de hele wereld over vliegen. En wat de foodblogger in hemelsnaam bezielt weten we ook niet, maar ze lijkt Harry te hebben verruild voor haar ex. “Tess realiseerde zich dat ze nog steeds gevoelens heeft voor haar ex nadat haar relatie met Harry stuk liep. Ze heeft haar excuses aangeboden voor de dates met Harry,” meldt een bron. “Ze was deze week in Londen met haar ex en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.” Ach, genoeg vissen in de zee voor Harry! 

Hoewel Bella Hadid kapot was van de break-up met The Weeknd, is ze weer toe aan een nieuwe vlam. Ze zit in ieder geval niet stil en heeft naar verluidt een andere wereldberoemde zanger aan de haak geslagen! Het topmodel is met niemand minder dan Drake gespot. Over een goede rebound gesproken! De twee werden samen gespot in de club The Nice Guy in Los Angeles. Uiteraard arriveerden de Hollywoodsterren niet samen, hij kwam een halfuurtje eerder. Maar fanatieke paparazzi legden Bella en Drake vast toen ze ‘s nachts de club verlieten… en in dezelfde auto kropen. Wat zich daarna heeft afgespeeld is niet bekend, maar wij kunnen het wel raden… 

Lucy Hale heeft heel wat woede op de hals gehaald van fans. De PLL-actrice plaatste een oude foto van zichzelf met haar vader om hem in het zonnetje te zetten op Vaderdag. Er was niks aan de hand, totdat een oplettende fan een reactie van Lucy opmerkte. “Ugh ik was zo dik,” schreef de ster onder haar eigen foto als reactie op haar stylist Scotty Cunha. De opmerking maakte veel los onder haar fans, vooral omdat Lucy geen grammetje te dik is geweest. De PLL-ster heeft haar excuses via Twitter aangeboden. “Soms vergeet ik dat mensen alles zien wat ik doe en ik zeg dingen die ik niet meen. Het spijt me verschrikkelijk als mijn opmerking over mijn gewicht iemand heeft beledigd. Soms zijn we onze ergste vijand. Ik weet dat mensen tegen mij opkijken en daar moet ik meer rekening mee houden.”

Fashion nieuws 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl