Gossip Girl(scene) week 24 – Girlscene

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner draagt extreem raar kledingstuk, Katy Perry biedt haar excuses aan Taylor Swift aan, Miley Cyrus onthult waarom ze geen drugs en drank meer gebruikt en Katy Perry onthult welke ex het best in bed is: Diplo, John Mayer of Orlando Bloom?

Katy Perry en Taylor Swift kunnen al jaren niet door een deur. Maar als het aan Katy ligt, kunnen ze elkaar binnenkort weer vriendelijk begroeten op de rode loper. Deze zagen wij niet aankomen, maar de zangeres biedt publiekelijk haar excuses aan Taylor Swift aan. “Ik ben klaar om het los te laten. Ik vergeef haar en ik heb spijt voor alles wat ik heb gedaan, ik hoop dat zijn het ook zo voelt. Het is tijd. Er zijn genoeg échte problemen in de wereld, snap je?” zegt Katy in The Thrive Global Podcast. Maarre… geen woord van Taylor. Zou de haat zo diep zitten bij de zangeres of heeft ze de spijtbetuiging van Katy niet meegekregen? We zullen het gauw genoeg merken… 

Katy sprak deze week niet alleen over haar ruzie met Taylor, maar ook over haar exen. De popster heeft behoorlijk veel knappe mannen gestrikt en daarom had talkshow-host James Corden een brandende vraag: welke ex is het beste in bed? De zangeres moest kiezen tussen Diplo, John Mayer en Orlando Bloom. Na wat gegiechel schudde Katy een paar keer met haar hoofd waardoor duidelijk werd dat Diplo het slechtst is (sorry), gevolgd door Orlando. Dat betekent dat John volgens Katy het best in bed is! Daar had ze echter nog wel wat aan toe te voegen: “Ze zijn allemaal fantastische geliefden en ik zou met alle drie het bed in willen duiken na deze uitzending.” 

Miley Cyrus heeft haar rebelse periode achter zich gelaten. “Ik was altijd heel stoned in jouw programma. Ik weet niet of je dat wist,” geeft de zangeres toe toen ze te gast was bij Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Inmiddels heeft ze haar levensstijl veranderd en zit ze voor het eerst nuchter in het programma. “De vorige keren was ik verkleed als konijn en kat. Omdat ik stoned was.” De reden dat ze is gestopt met drank en drugs komt door een steeds terugkerende nachtmerrie. “Ik droomde dat ik dood zou gaan tijdens mijn monoloog in het programma SNL, dat ik zo stoned was dat ik doodging,” vertelt ze. “Dat gebeurde nooit, maar ik kreeg steeds die nachtmerrie.” Op een gegeven moment besloot ze dat het genoeg was. “Ik doe geen drugs, ik drink niet, ik ben helemaal clean! Dat wilde ik heel graag,” aldus Miley.

Aan de categorie ‘Wat bezielt de celebrity?’ kunnen we Kylie Jenner toevoegen. De jongste Jenner-telg kreeg heel wat kritiek over zich heen toen ze in een raar kledingstuk is vastgelegd op Snapchat. What the hell is she wearing?! Is het een crop top? Een soort sjaaltje? Niemand die het weet. Het is duidelijk dat de familie Kardashian/Jenner zich uitdagender kleden dan de meeste mensen, maar dit is wel next level. Wij zijn in ieder geval niet de enigen die er niks van begrijpen, op social media gaat het los over dit ehhh… kledingstuk?

Het lijkt erop dat Bella Hadid over haar ex The Weeknd heen is. Ze werd een paar weken geleden met model Jordan Barrett gespot, maar het zag er toen vrij onschuldig uit. Maar nu is ze wéér met hem gespot, dit keer een stuk intiemer. De twee zijn vastgelegd toen ze een selfie maakten. Even later werd Bella gespot met haar blote billen tegen het New Yorkse appartement waarin de twee waren. Dat klinkt niet als vriendschap, of hebben wij het mis…?

Fashion nieuws 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl