Goodbye Girlscene! Stagiaire Anne Floor neemt afscheid

Cliché maar waar, mijn tijd bij Girlscene is omgevlogen. In de afgelopen vijf maanden heb ik het Girlscene team versterkt en ben ik bezig geweest met een onderzoek. Elke dag ging ik met plezier naar kantoor en heb ik leuke artikelen mogen schrijven, Instagram foto’s mogen schieten en ben ik naar een aantal events geweest. Daarnaast was het altijd lachen op de redactie, maar nu is het tijd om iedereen te bedanken voor deze leuk periode! 

Op maandag en dinsdag hielp ik op de redactie en ik was ik druk met het schrijven van artikelen of het schieten van foto’s. In het begin was het een beetje wennen, want ik heb nog nooit een redactiestage gedaan. Het schrijven van artikelen kostte mij wat meer tijd en het duurde even om hier mijn weg in te vinden. Maar nu, aan het einde van mijn periode kan ik zeggen dat dit me een stuk gemakkelijker afgaat. Niet zonder de hulp van het Girlscene team, waarvan ik altijd goede feedback en tips kreeg. Ik heb diverse artikelen geschreven over beauty, fashion, lifestyle, food noem maar op. Mijn kennis over bepaalde onderwerpen is dan ook goed bijgespijkerd. Daarnaast het ik een aantal events mogen bijwonen, zoals dat van Bioré, waar ik samen met Danique heen ben geweest. 

afscheidsartikel stagiaire Girlscene

Maar ook een event van Uniekaas, waar we gingen lunchen tussen de lammetjes en kalfjes. Dat was zo leuk!

Afscheidsartikel Anne Floor
Naast het schrijven van artikelen was ik bij Girlscene om af te studeren. Hier was ik dan ook elke woensdag tot met vrijdag druk mee bezig. Ik moet eerlijk bekennen dat onderzoek niet mijn favoriete bezigheid is. Dit heeft dan ook gezorgd voor de nodige tranen en stress. Maar gelukkig heb ik mijn studie bijna afgerond en kan ik dit deel afsluiten. Wat ik wel erg leuk vond aan mijn onderzoek is dat ik twee receptvideo’s heb mogen maken. De receptvideo met de gezonde Bounty’s en de homemade yoghurt-fruit ijsjes!

Mijn stage bij Girlscene zit er dan toch echt op. Een nieuwe fase breekt aan, want ook mijn studie is bijna ten einde. Maar voordat ik opzoek ga naar een vaste baan ga ik eerst genieten van mijn rust en ga ik volop vakantie vieren! Daarna ben ik klaar voor een nieuw avontuur. Spannend en toch ook wel een beetje een gek idee.

Lieve meiden van de redactie, heel erg bedankt voor deze leuke tijd. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en erg veel geleerd! Ik ga jullie missen en wie weet zien we elkaar nog eens in de toekomst!

Tot slot wil ik jullie als lezeressen enorm bedanken! Ik vond altijd erg leuk om jullie te mogen voorzien van interessante weetjes, tips en feitjes!

Liefs, Anne Floor

Powered by: GirlScene.nl