Gigi Hadid en Kendall Jenner hebben nu KORT haar

Gigi Hadid en Kendall Jenner zullen niet samen over de Victoria’s Secret catwalk paraderen, maar zijn gelukkig nog vaak genoeg bij elkaar. De vriendinnen waren beide geboekt voor de Tom Ford show en daar moest hun lange haar eraan geloven…. Gigi en Kendall verschenen op de catwalk met een pixie cut. Dat ziet er zó uit.

De topmodellen staan beide bekend om hun weelderige, lange lokken. Daar heeft Tom Ford verandering in gebracht! De designer had bedacht dat al zijn modellen kort haar moeten hebben, en daar kwamen Gigi en Kendall ook niet onderuit. Zo gezegd, zo gedaan! De vriendinnen verschenen op de catwalk met kort haar. 

Geen fan van de pixie cut? Geen zorgen, Gigi en Kendall hebben niet daadwerkelijk hun lokken geknipt. Haarstylist Orlando Pita onthult dat hij een faux chop heeft gemaakt door hun haar te twisten en op de plaats te houden met heel veel haarspray. “Tom wilde het haar van alle modellen afknippen, maar dit was mijn oplossing,” vertelt de haarstylist. 

Eerlijk is eerlijk, het korte kapsel staat Gigi en Kendall niet verkeerd. En ligt het aan ons, of lijkt Kendall nu heel erg op haar moeder Kris…? 😉

Gigi met kort haar:

Kendall met kort haar: 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl