Getaway Deluxe – Genieten in de natuur, maar wel met luxe!

Afgelopen zomer hebben we onze tuin drastisch verbouwd en hebben we hier een heerlijke veranda neer laten zetten. Zodra het weer het toe liet was ik buiten te vinden. Op een gegeven moment werd de veranda zelfs mijn favoriete werkplek én de plek waar ik even heerlijk tot rust kon komen. Inmiddels is het echt te koud om hier te gaan zitten. Ok, met een dikke jas voor de kachel is het nog wel te doen maar toch gaan we dan sneller voor de open haard binnen zitten. We denken eraan om toch te kijken naar een oplossing met glazen schuifdeuren zodat we de veranda ook in de winter nog kunnen gebruiken. Maar voorlopig moeten we daar nog even voor sparen..

Getaway deluxe

Laatst zat ik door de vtwonen te bladeren en daar kwam ik een fantastische cabin tegen, midden in de natuur: Getaway Deluxe. Bij een verblijf in de natuur denk je al snel aan zo’n Landal park of kamperen zonder luxe. Beide niet echt aan mij besteed. Dit daarentegen, wow! Een houten huisje met veel glas en een heerlijke open haard, keuken, fijne douche.. alles erop en eraan. Ik besloot twee nachten te boeken om het uit te proberen.

 getaway deluxe getaway deluxegetaway deluxe   getaway deluxegetaway deluxe

Wakker worden als een vogeltje..

De cabin is super mooi ingericht. Ik kon het dan ook niet laten om zelf even de camera erbij te pakken en een paar mooie kiekjes te schieten samen met Jurre. Zo krijgen jullie ook een goed beeld van hoe het er precies uit ziet. Het is klein, maar super fijn en heel praktisch ingedeeld. Zo zitten er twee slaapkamers in die boven elkaar liggen. De eerste slaapkamer is op de begane grond en de tweede bereik je via een trapje vanuit de woonkamer. Deze kamer heet ‘Birds nest’ vanwege de ramen rondom. Je hebt echt het gevoel dat je een vogeltje bent die in één van de bomen lekker ligt te nestelen, haha! Heerlijk wakker worden zo..

getaway deluxegetaway deluxe

getaway deluxe

getaway deluxe

getaway deluxe

Hoe, wat, waar?

Naar aanleiding van mijn Stories op Instagram kreeg ik al veel vragen over waar deze heerlijke plek is. Deze cabin is gevestigd in Lettele, een dorpje in Salland. Vlakbij de Holterberg (aanrader om te wandelen), Deventer en Zutphen. Wij hebben trouwens gegeten bij Loetje in Gorssel, ook een goede tip! Wil je meer weten en boeken? Ga dan even naar de website van Getaway Deluxe! Ze zijn momenteel ook bezig met het bouwen van de tweede cabin in Dalfsen. Als deze klaar is ga ik daar ook zeker een kijkje nemen.

Onze veranda

Om nog even terug te komen op onze veranda.. Hier zijn we nog steeds super blij mee. Bekijk hieronder de video waarin we het eindresultaat van onze grote tuinverbouwing laten zien!

Powered by: FollowFashion.nl