Gerards Coronakrabbels: Deel 35: Winkeldaten | De Brug

Het coronavirus regeert. Dikwijls beseffen we nauwelijks wat we meemaken en verlangen we terug naar de goede tijden waarin we leefden als ‘God in Nederland’. Een periode die nog maar even achter ons ligt, maar toch zo ver weg lijkt. In de huidige moeilijke periode probeer ik wat verlichting te brengen met een reeks ‘Coronakrabbels’. Over alledaagse dingen in de wondere wereld waarin het coronavirus voorlopig nog steeds de dienst uitmaakt.

Op een mooie dinsdag heb ik het druk tussen 18.00 en 19.00 uur. Ik moet het avondeten in elkaar flansen maar om 19.00 uur is het ook tijd voor de zoveelste coronapersconferentie Volgens goed gebruik ligt alles ver voor de versoepeling weer op straat. Toch verheug ik me altijd op de persconferenties, maar het is net als een beladen derby. De voorpret is groot, maar daarna valt het altijd vies tegen.

“We doen iets heel spannends, zo voel ik het zelf”, spreekt demissionair premier Mark Rutte. “Het moet wel vol te…

Lees verder op:
https://www.brugnieuws.nl/nieuws/sport/231227/gerards-coronakrabbels-deel-35-winkeldaten