Gaat het wel goed met Justin Bieber?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber cancelt zijn tour vanuit het niets, Louis Tomlinson was in shock door relatie Liam Payne en Cheryl Cole, Kim Kardashian en Kanye West hebben een draagmoeder en wat is er mis met Beyoncé’s wassen beeld?! 

De droom van duizenden fans is in duigen gevallen toen Justin Bieber vanuit het niets de rest van zijn tour cancelde. De superster zou onder andere optreden in Japan, Singapore en de Filipijnen. Veel fans kunnen hun favoriete zanger dus niet zien optreden, maar er waren vooral veel vraagtekens. Waarom annuleert Justin vanuit het niets zijn tournee? Volgens zijn manager is het ‘nooit de bedoeling’ geweest om zijn tour voortijdig te stoppen. Justin geeft aan dat hij tijd voor zichzelf nodig heeft. “Even niets doen, relaxen. Lekker rijden met de motor,” aldus Justin. De zanger is dus een beetje overwerkt, dat was ook te merken tijdens zijn optreden op Pinkpop. Zijn optreden werd als matig beoordeeld, mede doordat het niet overkwam alsof hij er plezier in had. Justins manager geeft aan dat hij het jammer vindt dat hij zijn fans moet teleurstellen, maar dat zijn ‘ziel en welzijn’ nu belangrijker zijn. We maken ons een beetje zorgen… 

Kim Kardashian heeft er geen geheim van gemaakt dat haar zwangerschappen niet soepel verliepen. Bij de zwangerschap van North zwol ze enorm op en bij de zwangerschap van Saint was ze erg misselijk. Het is de realityster zelfs afgeraden om nog een keer zwanger te worden na alle complicaties tijdens haar voorgaande zwangerschappen. Toch droomt Kim ervan om nog een kindje te krijgen. Maar hé, als je veel geld hebt is alles mogelijk. Kim en Kanye hebben volgens ingewijden een draagmoeder ingeschakeld. De vrouw van eind twintig zou zelfs al drie maanden in verwachting zijn! Prijskaartje? 113.000 dollar voor alle moeite. 

Liam Payne en Cheryl Cole schokten de wereld toen ze hun relatie bekend maakten. De zanger deed ooit als 14-jarige jongen auditie voor de Britse X-Factor met de veel oudere Cheryl als jurylid. Zijn fans waren niet de enige die van de liefdesrelatie stonden te kijken, ook Louis Tomlinson was in shock! “Ik hoorde er wel eens iets over van Liam, maar ik had geen idee hoe serieus het was”, zo vertelde de zanger tijdens een interview. “Het was aanvankelijk wel een beetje een schok, ja.” Het bleek super serieus, dit jaar verwelkomden Liam en Cheryl zoontje Bear. 

Veel ophef over het wassen beeld van Beyoncé. De superster werd vereeuwigd in Madame Tussauds New York. Eén probleempje: het beeld lijkt helemaal niet op de zangeres. Haar huidskleur is een paar tinten lichter gemaakt, net als haar haarkleur. Beyoncé’s beeld zorgt voor veel hilariteit (hebben ze Beyoncé soms nog nooit gezien?!), maar ook voor kritiek. Sommige mensen vinden het zelfs racistisch. Madame Tussauds New York heeft gereageerd op de ophef en schuift het af op de flits van de camera die het wassen beeld veel lichter maakt. Ze deelden ook hun eigen foto, maar het was niet veel beter… 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl