Fruitcocktail

Ingrediënten:

  • 1 blik tropische fruit op lichte siroop(800gram)
  • 2 eetlepels Orgeade siroop(kokos/amandel smaak)
  • 1 blik mandarijnen( fijn maken in de blender of met de staafmixer)
  • 2 eetlepels maizena

Doe de mandarijnen puree en de maizena in een pan laten het ongeveer 2 minuten op een zacht pitje koken. Laat dit vervolgens even afkoelen.

Doe de hele inhoud in een diepe schaal, schenk de siroop en de mandarijnen puree erbij en even roeren. Laat de cocktail eventueel in de koelkast lekker koud worden.(heerlijk in de zomer)

Klaar om te serveren
Eet smakelijk!

Tip:
Maizena oplossen in een beetje water of met de mandarijnen mee mixen (tegen het klonteren)

Orgeade siroop is een witte siroop dat in alle tropische winkels en in heel veel supermarkten te koop is. Deze siroop is ook heel makkelijk zelf te maken.

Ingredienten:

  • 1/4 liter water
  • 500 gram suiker
  • 1 eetlepel orgeade essence (verkrijgbaar in Tropische winkels)
  • 1 mespuntje citroenzuur (verkrijgbaar in Tropische winkels)

Water en suiker ongeveer 15 minuten laten koken
Citroenzuur toevoegen
Vervolgens laat je de siroop af koelen
Doe de orgeade essence erbij en even roeren.

Bewaar de siroop in afsluitbare fles. Essence in verschillende smaken verkrijgbaar.