Friday Favourite: wereldkaart aan de muur

Staat een verre reis maken ook in de top 10 van jouw bucketlist? Op die van mij zeker weten van YES! En om hier alvast heerlijk naar weg te dromen hangt er een enorme wereldkaart aan de muur van m’n woonkamer. Die kaart is eerlijk gezegd m’n favourite accessoire in m’n hele interieur. Als je ziet hoeveel leuke wereldkaarten er te verkrijgen zijn, weet ik bijna zeker dat jij ook zo’n mooie wereldkaart aan de muur wilt…

De wereld verkennen

Verre reizen maken zijn helemaal hot en en dat is ook niet zo gek als je nagaat dat je in een paar uur tijd in een totaal andere wereld terecht kunt komen. Een wereld die ver weg staat van die van jou, maar juist daarom zo interessant is. Ja, ik sta volledig achter de quote:

Travel is the only thing you buy that makes you richer.

De reizen die ik heb gemaakt hebben mij meer (of misschien moet ik zeggen hele andere, maar ik geloof eigenlijk gewoon in meer) dingen geleerd dan jaren studie.

Wereldkaart aan de muur

Genoeg geneuzel, want zoals de titel van dit artikel al aangeeft gaat het over een wereldkaart aan de muur en niet over het reizen op zich. Heel vaak zie ik in het interieur van reislustige vrienden van me zo’n prachtige wereldkaart aan de muur hangen (confession: zelf heb ik er ook eentje). Logisch, want elke keer als je naar die kaart kijkt, komen al je mooie vakantieherinneringen weer boven. Of je droomt heerlijk weg naar alle fascinerende bestemmingen die nog op je bucketlist staan. En ook al ben je geen globetrotter, een wereldkaart aan de muur staat gewoon ontzettend leuk, kijk maar:

wereldkaart aan de muur

Zoals je ziet zijn wereldkaarten in zoveel verschillende maten, soorten en kleuren te verkrijgen dat het bijna onmogelijk is dat er niet iets leuks voor je bij zit. Toch?!

Ben jij een globetrotter?

Ben jij een echte globetrotter en staan er nog een x-aantal bestemmingen op je bucketlist die je graag nog wilt bezoeken? Of heb je tips voor een verrassende bestemming die ik zeker op m’n bucketlist moet zetten? Laat ik het me weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd!

Benieuwd naar meer dingen waar wij helemaal happy van worden? Check dan al onze Friday favourites. 

Foto’s: Pinterest

Powered by: FollowFashion.nl