Friday favourite: groene kamerplanten | Followfashion

Heb jij ook een soort van empty nest-gevoel nu de sfeervolle kerstboom de deur uit is en kan je interieur wel een frisse look gebruiken? Koop een paar groene kamerplanten en je haalt niet alleen sfeer, maar ook een positive vibe in huis!

Groene kamerplanten

Kamerplanten waren al hip in 2017, maar ook in 2018 zijn ze hot en niet aan te slepen. Marlou en ik zijn fan en ons interieur verandert langzamerhand in een grote groene oase. Ben je benieuwd van welke planten wij helemaal enthousiast worden? Dit zijn onze favourite kamerplanten:

Anthurium ‘Jungle Bush’ | 34,95
kamerplanten hangplant

Ogreen Kokodama Cycas plant | 44,95 kamerplanten trend

Monstera | 29,95
kamerplanten hangplanten mix

Ogreen hangplanten | 38,95 kamerplanten pannenkoekenplant

Pannenkoekenplant | 24,95

Groene vingers

Groene vingers, je hebt ze van nature of niet, en zelf hoor ik helaas tot de laatste categorie. Op de labels van elke plant staat precies uitgelegd hoe je ‘em moet verzorgen en gelukkig zijn er ook onderhoudsarme planten, zoals cactussen, vetplanten en bijvoorbeeld een sanseveria, waar zelfs ik mee uit de voeten kan. Marlou is wat beter met planten dan ik. Hieronder een aantal kiekjes vaan haar plantrijke interieur.kamerplanten interieur
botanisch interieurac

Urban Jungle

Heb je al veel planten in je interieur, dan heb ik goed nieuws voor je. De ‘groen in je interieur’-trend breidt zich uit en je mag je nu ook helemaal uitleven in meubels van natuurlijke materialen, bijvoorbeeld riet of rotan, en in allerlei accessoires van behang tot stoffen van verschillende materialen.houten balklamp

urban jungle

Marlou tipte me het boek Urban Jungle, vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil.

Ga jij voor groen?

Word jij ook helemaal enthousiast van kamerplanten of heb je de moed opgegeven en overleven zelfs onderhoudsarme planten het niet met jou ‘alle behalve’ groene vingers?

Heb je de keuken make-over van Marlou al gezien? Ze heeft nu een prachtige nieuwe houten balklamp.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl