Friday Favourite: Geometrische lampen – Follow Fashion

Verlichting zorgt voor sfeer en is daarom erg belangrijk in je interieur. Lampen zijn er in allerlei soorten en maten maar de laatste tijd zie je naast industriële, ook heel veel mooie geometrische lampen. Logisch, want door de unieke vorm zijn het echte eyecatchers in je kamer.

Geometrische lampen

Geometrische lampen zijn er in verschillende materialen, maar persoonlijk hebben de kopergekleurde lampen mijn voorkeur. Maar dat komt waarschijnlijk door mijn liefde voor koper op dit moment. Op Instagram en Pinterest kwam ik deze lampen al op verschillende accounts tegen. En dan de grote vraag: waar kan ik ze voor een leuke prijs op de kop tikken? Daarom heb ik heel internet doorgezocht naar mooie én betaalbare lampen. En ik heb ze gevonden: bij Directlampen.nl. Wel moet ik eerlijk toegeven dat mijn ‘zwak’ voor geometrische lampen even op de proef werd gesteld, want ik zag ook hele mooie industriële, design, klassieke en oosterse lampen.

Ik heb de verleiding weerstaan en een prachtige geometrisch lamp in mijn winkelmandje gestopt.

Multifunctioneel

Het leuke, en handige, van een geometrisch lamp is dat ze eigenlijk in elke ruimte van je huis passen: boven de eettafel, in de woonkamer of in de slaapkamer, het kan allemaal! Ik heb Pinterest doorgezocht naar leuke wooninspiratie met de lampen. Kijk gezellig mee en laat je heerlijk inspireren!

geometrische lampenBen jij ook gek op geometrische lampen of heeft een andere stijl lamp jouw voorkeur? Laat je het ons weten in een reactie hieronder? We zijn benieuwd.

Wil je meer artikelen op het gebied van interieur styling lezen? Dan kan! Kijk dan zeker even tussen al onze artikelen vol interieur inspiratie. 

Foto’s: Pinterest

Powered by: FollowFashion.nl