Friday favourite: de baret, this season musthave!

De baret zie je overal, de winkels hangen er vol mee en menig fashionista zie je er mee op straat flaneren. Het is dit seizoen dan ook een van mijn favoriete fashion accessoires want met een baret op voel ik me net een fashionable Parisienne en het is ook nog eens de perfecte oplossing om m’n bad hair day mee te camoufleren. I love it!

De comeback van de baret

Tijdens de Fashion Week zag je het al aankomen dat het dé trend this season zou worden. Verschillende designers gebruikten de baret als dé fashion accessoire voor hun modellen. De baret is terug van weggeweest en niet zo’n beetje ook. Eigenlijk heb ik niet echt een ‘hoedenhoofd’ zoals Marlou bijvoorbeeld wel heeft, maar zelfs mij staat ‘ie, al zeg ik het zelf, heel leuk. Dus mocht je nog twijfelen of het iets voor je is, gewoon proberen!

De baret is helemaal hot en ook nog eens budget proof, voor deze grijze baret betaal je 16,95.

Hoe draag je een baret?

Dat is heel eenvoudig, want je hebt maar keuze uit drie opties:

  1. Voor een classy look draag je hem schuin op je hoofd
  2. Draag hem nonchalant achter op je hoofd
  3. Wil je hem als muts gebruiken, draag hem dan midden op je hoofd

Om te voorkomen dat ‘ie goed blijft zitten (of niet wegwaait) kun je je baret vastzetten met een paar schuifspeltjes.baret blauw

NAF NAF muts – 18,95

Eindeloos combineren

Met een baret kun je eindeloos combineren waardoor je met één accessoire je outfit een compleet nieuwe look geeft. Eigenlijk kun je hem (bijna) bij elke style dragen, dus of je outfit nu classy & chique, super vrouwelijk, lekker nonchalant of super sporty is, het kan allemaal.

Pink baret – 16,95 

This season musthave

Van basic kleuren als zwart en grijs, trendy geel en rood, met pareltjes of borduursel; de keuze is enorm en ik kan me bijna niet voorstellen dat er niet iets van deze season musthave voor je bij zit, toch?!baret rood

Fluwelen hoed zwart – 12,95baret rood
Even&Odd muts rood – 12,95

Yay or Nay?

Wij zijn helemaal om: de baret is hét fashion accessoire voor dit seizoen. En jij? Vind jij het een Yay or Nay?

Een horloge is ook een mooie accessoire om je outfit een leuke touch te geven. We hebben 4 gouden shopping tips voor je zodat jij in no time jouw match made in heaven dameshorloge vindt.

Foto header: Brandfield

Powered by: FollowFashion.nl