Friday favourite: broekpak voor girlbosses

Een broekpak suf en saai? Echt niet! Het broekpak, of beter gezegd een powersuit voor girlbosses, is terug van weggeweest. In een blazer en een pantalon voel je je zelfverzekerder, een broekpak style je heel makkelijk op verschillende manieren én het staat het ontzettend vrouwelijk. Het is absoluut een van onze favoriete business fashion items!

How to wear een broekpak

Een broekpak draag je casual met een basic t-shirt en een paar sneakers. Heb je een belangrijke afspraak, pak het dan zakelijk aan en combineer een donker powersuit met een nette blouse en mooie hakken. Hoe ‘zakelijk’ je look moet zijn hangt vooral af van de setting van je afspraak, want voor sommige gelegenheden kun je je dames pak ook prima combineren met een shirt, sweater en gympen. En vergeet je accessoires niet! Ook hiervoor geldt: pas het aan de gelegenheid aan en je komt als een zelfverzekerde girlboss voor de dag.

Het grootste voordeel van een broekpak is dat je de blazer en de pantalon apart van elkaar kunt dragen. Een blazer staat bijvoorbeeld ook heel leuk op een jeans of jurkje en een pantalon combineer je heel makkelijk met een basic shirt of sweater. En zo zijn er nog veel meer outfits te bedenken waarbij je minstens een item kunt dragen.

Shop the look

Feminine suit blazer – 49,95 & pantalon – 39,95broekpak dames

Blazer met jacquarddessin – 179,95 & avocado t-shirt – 29,95

broekpak bloemen

Floral suit blazer – 49,95 & pantalon – 39,95
broekpak powersuit

Witte blouse met strik – 34,95 & Cropped pantalon – 119,95

Een girlboss onzeker?

Girlbosses lijken misschien altijd wel heel zelfverzekerd, maar wedden dat ze zich echt wel eens onzeker voelen. En daar is helemaal niks mis mee! Wel zijn er dingen die je kunt doen die je zelfverzekerder laten voelen, zo kan je kleding, bijvoorbeeld een broekpak, je nét dat beetje extra power geven dat je nodig hebt.

Q & A: ondernemen, social media en freelancen

Ben jij een girlboss to be? Dan vind je deze Q & A video van Marlou vast inspirerend.

Het is (bijna) voorjaar en wij hebben er zin in: 8 x zin in de lente!

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl