Fossil Q Neely Hybrid review

De meeste van jullie weten dat ik een soort horloge tic heb. Bij elke outfit match ik mijn horloge en ik wissel graag af. Toen ik de vraag kreeg of ik deze Fossil Q Neely Hybrid smartwatch wilde testen was ik dan ook direct enthousiast. Ik had al eens een smartwatch van Fossil uitgeprobeerd en hoor de laatste tijd steeds meer over hybride horloges. Ik ben benieuwd! Lees snel verder voor mijn Fossil Q Neely Hybrid review.

Fossil Q Neely Hybrid review

Toen ik het horloge uit de verpakking haalde viel het me direct op dat deze een stuk vrouwelijker is dan de meeste smartwatches. Hij is rose goud met een witte wijzerplaat en het beige leren bandje spreekt mij ook erg aan. Deze kun je trouwens ook nog wisselen, handig! De kast is mooi subtiel, namelijk 3,6 millimeter. Je zou niet direct zeggen dat dit horloge meer kan dan alleen de tijd laten zien.

Style meets technology

Wat kan het horloge dan nog meer? Nou best veel! Niet zoveel als een smartwatch natuurlijk, maar hij houdt wel bij hoeveel stappen je zet, geeft aan wanneer je gebeld wordt of berichten of mails binnen krijgt. Zin om muziek te luisteren? Met 1 druk op één van de zijknopjes speelt je favoriete muziek af! Het verschil met een smartwatch is dat je wel je mobiel uit je zak moet pakken, wanneer je de berichten wilt lezen. Maar eerlijk gezegd leest het op een telefoon toch fijner dan op je horloge.

De app

Dit horloge communiceert met de app Fossil Q die je vooraf installeert op je smartphone. Hierop kun je ook aflezen hoe je hebt geslapen en hoeveel stappen je hebt gezet en de bijbehorende verbrandde calorietjes. Eerlijk gezegd vind ik dit de meest belangrijke feature van het horloge. Ik heb een zittend beroep dus probeer altijd wel zoveel mogelijk te bewegen tussendoor en zo’n horloge is voor mij dan echt een goede motivatie!

Welke notificaties je wel of juist niet wilt ontvangen regel je allemaal in de app die via Bluetooth is gekoppeld aan je smartwatch.

Opladen is verleden tijd

Nog een groot pluspunt: je hoeft je horloge niet elke dag op te laden. Dit is bij de meeste smartwatches wel het geval maar de batterij van de Fossil Q Neely gaat zo’n 4 tot 6 maanden mee.

 

Ik ben enthousiast! Dit horloge is stijlvol, chique en nog technisch ook. Een gouden combi die weinig vrouwen bezitten 😉

Zou jij een hybride horloge kopen? Ik ben benieuwd! Mocht je nog twijfelen over wat er op je Kerst wishlist moet komen te staan.. Misschien is dit horloge een goed idee!

flatlay fossil

Deze beauty is te koop in de webshop van Coolblue. 

Benieuwd naar mijn vorige review waarin ik de smartwatch van Fossil testte? Klik hier. 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Coolblue.

Powered by: FollowFashion.nl