Fitjournaal: voordelen massage & gezond pizza recept

De week is voorbij gevlogen, dus tijd voor een inspirerend fitjournaal! Wat dacht je van een ontspannen massage en een gezonde pizza die niet alleen heel lekker is, maar je zet hem ook nog eens in no time op tafel. Klinkt goed toch? Natuurlijk staat deze editie van Fitjournaal Friday ook weer vol leuke sportips!

In het Fitjournaal van deze week: 10 voordelen van een massage, de favorieten van fitgirl Laura, waarom Personal Training zo leuk is & een gezond pizza recept.

Fitjournaal # week 28

Dit waren de leukste artikelen voor een healthy lifestyle van afgelopen week op Followfitgirls.com:

10 voordelen van een massage

Even tijd voor je zelf nemen is soms best lastig, toch is het ontzettend goed voor je. Rosa ontspant door te sporten, leuke dingen te ondernemen en met stip op nummer 1 staat een massage. Ze heeft net succesvol een massagecursus afgerond (gefeliciteerd Rosa!) en somt nu met gemak de 10 voordelen van een massage voor je op.

Personal Training: 5 x waarom het zo leuk is

fitjournaal personal trainingPersonal training is één van de meest effectieve trainingsmethoden. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik al zo’n 5 jaar elke week met mijn coach Hans train. Na al die jaren voelt elke training, ondanks dat het best pittig is, nog steeds als een soort feestje. Waarom? Dit zijn de 5 redenen waarom ik Personal Training zo leuk vind.

Recept: snelle & gezonde pizza

fitjournaal gezonde pizzaBen jij ook zo dol op pizza? Ellen zeker weten van YES! Omdat die carb loaded bodems en lagen kaas niet echt in haar voedingsschema passen, heeft ze een gezondere variant bedacht. Het recept voor de gezonde pizza is niet alleen super simpel om te maken; hij smaakt ook verrukkelijk!

10 favorieten van fitgirl Laura

fitjournaal favorieten fitgirlDe 10 favorieten van een fitgirl’ is een vast item op Followfitgirls.com en deze keer deelt Laura haar favorieten met je. Dus ben je benieuwd naar welke stad ze het liefst een citytrip maakt, naar welke films ze graag kijkt of wat het geurtje is dat ze dagelijks draagt? Ze vertelt het allemaal in de blog: de 10 favorieten van fitgirl Laura.

Tot volgende week!

Wil je naast fashion, lifestyle en interieur op de hoogte blijven van de laatste fit trends: kijk op Followfitgirls.com, volg Followfitgirls op Instagram en kijk voor leuke workouts op het YouTube kanaal van Marlou.

Powered by: FollowFashion.nl