Fitjournaal: stressvrij kerstdiner & how to handle cravings

Yay het is bijna Christmas! Onze party outfits zijn geshopt, de boodschappen voor het kerstdiner staan in de koelkast en nu is het alleen nog een kwestie om een healthy balans tussen al die heerlijke, en vaak iets minder gezonde, lekkernijen te vinden. Herken je dit? In dit Fitjournaal vind je een paar super handige tips & trics. En vergeet vooral niet: enjoy your  holidays!

In het Fitjournaal van deze week: eetdagboek van Ana, tips voor werkende fitmoms, de leukste (kerst)cadeaus voor fitgirls en meer.

Fitjournaal # week 51

Dit waren afgelopen week de meest gelezen blogs op Followfitgirls:

Tips voor werkende fitmoms

Werken, sporten, mama zijn.. met deze tips van Naomi voor werkende fitmoms houd ook jij alle ballen in de lucht. Want als werkende mama weet Naomi maar al te goed hoe lastig het is om alle ballen in de lucht te houden.

Eetdagboek van Ana op sinterklaasdag

fitjournaal eetdagboekOp sinterklaasavond had Ana afgesproken met vrienden om samen te eten een dobbelspel met cadeautjes te doen. Helemaal een normale dag is het niet, maar ja… wat is een normale dag? Dus vandaar deze speciale ‘What I eat on a day’-eetdagboek van Ana met wat ze met Sinterklaas gegeten heeft.

10 x leuke (kerst)cadeaus voor fitgirls

fitjournaal kerstcadeaus fitgirlsZoek je lastminute nog een (kerst)cadeau voor zus, tante of vriendin die helemaal in to a healthy lifestyle is of ben je zelf een fanatiek sportster? Met deze 10 (kerst)cadeaus voor fitgirls maak je elke fitgirl (of jezelf) helemaal blij!

How to handle cravings

fitjournaal cravingsJe kent het wel, de hunkering (cravings) naar snoep, chocola, chips en alles wat lekker en eigenlijk niet echt gezond is. Je probeert het te laten staan, maar soms wint het stemmetje in je hoofd het toch van je verstand. Waar komen die cravings vandaan, en nog belangrijker: wat kun je er aan doen?

Motivatie weg? Zo vond Ana ‘em terug

fitjournaal motivatieWaar is mijn motivatie vroeg Ana zich af. De laatste twee maanden voelde ze zich me meer een Netflix-girl dan een fitgirl. Ze voelde zicht futloos en had moeite met de dingen die haar normaal gesproken juist makkelijk afgingen. Ana ging op onderzoek en vertelt je hoe ze haar motivatie weer terug vond.

Tips voor een stressvrij kerstdiner

fitjournaal stressvrij kerstDe meeste mensen ervaren de kersttijd als ‘the most wonderful time of the year’. Toch brengt voor velen deze periode ook veel stress met zich mee, want wat en waar eten we? Dit zijn maar een paar stress factoren die bij veel mensen bekend zijn. Geen paniek! Met de tips van Laura schuif je zonder stress aan bij het Kerstdiner.

Fijne Kerstdagen & tot volgende week!

In samenwerking met Lucardi mag Marlou een giftcard t.w.v. 75 euro weggeven, hoe leuk is dat! Op 1 januari wordt de winnaar al bekend gemaakt, dus grijp je kans en doe gelijk mee!

Powered by: FollowFashion.nl