Fitjournaal: ooglidcorrectie, do or don’t & sportkapsels

Is een ooglidcorrectie echt zo heftig als het klinkt en is het nemen van een ijsbad gekkenwerk of heeft het ook voordelen? Ben jij ook zo uitgekeken op die eeuwige paardenstaart en wil je wel eens met een fashionable kapsel sporten? En als je dacht dat dit alle onderwerpen in ons Fitjournaal zijn moet ik je ‘teleurstellen’; er staat nog veel meer healthy inspiratie in!

In het Fitjournaal van deze week: vegan auberginesalade, hoe vind je de beste sporthorloge, geniet elke vrouw van haar zwangerschap en nog veel meer. Enjoy!

Fitjournaal # week 46

Het Followfitgirls-team is afgelopen week heerlijk actief geweest en hebben onderstaande blogs op Followfitgirl.com gepost:

Auberginesalade met kruiden & yoghurtdressing

Een vegan salade met veel verse kruiden en een verrassende textuurcombinatie. Het is lekker pikant door de knoflook en chilipepertjes en heerlijk fris door de yoghurtdressing. Kortom: het is gewoon goddelijk! Hup de keuken and make this devine auberginesalade van Sofie!

Een ooglidcorrectie, do or don’t?

fitjournaal ooglidcorrectieEen ooglidcorrectie, of plastische chirurgie in het algemeen, klinkt heel heftig, maar is dat het ook? Laura onderging een ooglidcorrectie en deelt haar hele avontuur met je. Met natuurlijk het antwoord: vind ze een ooglidcorrectie een do or don’t!

Genieten van zwanger zijn?

fitjournaal zwangerschapGenieten van zwanger zijn, dat hoort. Elke zwangere vrouw krijgt regelmatig de opmerking ‘lekker zeg, geniet er maar van’. Fitmommy in spé Ellen zegt dan altijd netjes dankjewel, maar geniet ze wel echt van haar zwangerschap? Ellen geeft je een update over haar zwangerschap.

Hippe & handige sportkapsels

fitjournaal sportkapselsTijdens het sporten draagt Rosa haar haar bijna altijd in een hoge paardenstaart. Op Pinterest vond ze een paar leuke sportkapsels die ook nog eens fashionable zijn. Laat je inspireren door mooie sportkapsels inspiratiefoto’s met hippe hairdo’s voor tijdens het sporten.

Sporthorloge: Hoe kies je er een uit?

fitjournaal sporthorlogeWil jij net als Lianne ook graag een sporthorloge en vind je het ook zo moeilijk om uit het enorme aanbod een keuze te maken? Ze deelt je haar tips zodat jij (en Lianne) de beste sporthorloge die bij je past vindt.

Een ijsbad nemen? Dit zijn de voordelen!

fitjournaal ijsbadEen ijsbad nemen, het lijkt gekkenwerk. Maar koud douchen is al langer een van Evi haar belangrijkste ochtendrituelen. Nu de winter voor de deur staat, wil ze jullie meenemen naar de volgende ‘koude’ stap; het nemen van een ijsbad omdat het heel veel voordelen heeft.

Tot volgende week!

Shoppen is eigenlijk ook een sport omdat als je thuiskomt je stappenteller (waarschijnlijk) aardig op hol geslagen is. Dus mocht je dit weekend nog gaan ‘sport shoppen’ lees en kijk dan zeker even de blog en video van Marlou: 5 X Outfits met de leukste schoenentrends!

 

 

Powered by: FollowFashion.nl