Fitjournaal: hoe woont een fitgirl & workout challenge

Heb je de binnenkant van kantoor lang genoeg gezien en sta je te springen om je bureaustoel in te ruilen voor een gezond begin van je weekend? Laat je inspireren door ons Fitjournaal: Ana deelt haar trainingsschema, kijk gezellig mee in het huis van fitgirl Rosa en is sporten op vakantie een do or don’t? Laat je inspireren en go for it!

In het Fitjournaal van deze week: hoe woont een fitgirl, het trainingsschema van Ana, workout challenge en nog veel meer.

Fitjournaal # week 30

Deze artikelen over een healthy lifestyle stonden afgelopen week op Followfitgirls.com:

Gym workout: het trainingsschema van Ana

Heb jij net als Ana ook een zittend beroep en wil je doordeweeks graag wat meer tijd lekker actief bezig zijn? Ana deelt haar trainingsschema waarin ze je precies laat zien hoe ze het aanpakt. Laat je inspireren en kom in actie!

Het interieur van een fitgirl

fitjournaal interieur fitgirlBen je benieuwd hoe het huis van een fitgirl eruitziet? Marlou was afgelopen week thuis bij fitgirl Rosa en nam een inspirerende Binnenkijker video in haar mooie huis op.

Strakke billen, benen & buik


Doe jij al mee met de nieuwe Challenge voor super strakke billen, benen en buik van Marlou en Rosa? Meedoen kan nog steeds.

Fitgirls & slapen

roze dekbedovertrekDe kans is groot dat je moeder je ooit wel eens op het hart gedrukt heeft dat slapen goed voor je is, toch? Nu is slapen voor iedereen belangrijk, maar voor fitgirls is slaap extra belangrijk. Waarom? Dat zit zo!

Vakantie sportdagboek

fitjournaal sporten op vakantieIs sporten op vakantie voor jou een do or don’t? Ana neemt standaard haar sportspullen mee op vakantie en kijkt ter plekke of ze wel of geen zin heeft. Speciaal voor ons hield ze tijdens haar vakantie in Spanje een sportdagboekje bij. Hoe lief is dat?!

Tot volgende week!

Heb jij net als Marlou, Rosa en ik a small obsession for interior en lijkt het je leuk als Marlou bij jouw thuis een Binnenkijker video komt opnemen? Maak een paar mooie foto’s van je interieur, mail ze naar Followfashion en wie weet…

Powered by: FollowFashion.nl