Fitjournaal: healthy Griekse recepten & yogablunders

Loop jij te struggelen met het vasthouden van je motivatie om te sporten, heb je zin in een healthy Griekse maaltijd en ben je benieuwd naar de nieuwe workout video van Marlou en welke gênante yogablunders mij overkomen zijn? Je leest het allemaal in deze editie van het Firjournaal. Let’s get started!

In het Fitjournaal van deze week: benen & billen workout, 3 gezonde Griekse recepten, tips om je motivatie vast te houden en nog veel meer!

Fitjournaal # week 33

Dit waren deze week de meest gelezen artikelen over een healthy lifestyle op Followfitgirls.com:

Werk en hobby combineren: hoe doe je dat?

Werk en hobby combineren kan dat eigenlijk wel? Jazeker: Ana werkt 36 uur in de week en daarnaast schrijft ze elke week verschillende blogs voor Followfitgirls.com. Hoe ze dit doet? Ze vertelt je er alles over.

Workout: bovenbenen trainen
fitjournaal workout benen

Wil jij je bovenbenen trainen? Dan heb ik goed nieuws voor je want Marlou heeft een nieuwe workout video gemaakt met oefeningen voor je bovenbenen, dijbenen en billen. De workout kun je in alle rust thuis doen en duurt maar 20 minuten. Doe je mee?

3 x healthy Griekse recepten
fitjournaal griekse recepten

Wist je dat er ook zoiets bestaat als healthy Grieks eten? Klintk goed (en lekker) toch? Rosa is net terug van haar vakantie naar Griekenland en heeft 3 heerlijke healthy Griekse recepten voor je verzameld.

Hoe blijf je gemotiveerd?

fitjournaal motivatieJe begint super enthousiast en gaat elke week trouw naar de sportschool, maar na een tijdje is je motivatie ver te zoeken en heb je de gym al tijden niet meer van binnen gezien; herkenbaar? Laura deelt haar tips & trics om je motivatie vast te houden.

12 x gênante yogablunders

fitjournaal yogablundersIedereen die aan yoga doet belandt wel eens in een super gênante situatie. Ook ik kijk af en toe met een hoofd als een tomaat om me heen in de hoop dat niemand me gehoord, geroken of gezien heeft. Deze yogablunders overkomt iedereen wel eens.

Tot volgende week!

Ben je benieuwd van welke dingen Marlou een ‘WOW-gevoel’ krijgt? Van deze 5 x dingen gaat haar hart sneller kloppen!

Powered by: FollowFashion.nl