Fitjournaal: e-book Hello new you & vegan pizza

Een e-book met de titel Hello new you, de naam is niet alleen super vrolijk, van de inhoud word je helemaal enthousiast. Voor 4 weken workouts, gezonde recepten en nog veel meer healthy inspiratie. Klinkt goed toch? En wat dacht je van een gezonde vegan pizza en een linzensalade die super easy en lekker is? Ons fitjournaal staat weer bomvol tips & trics voor een healthy lifestyle!

In het Fitjournaal van deze week: e-book Hello new you, 6 vragen aan een fitmommy in spé, full body workout en nog veel meer!

Fitjournaal # week 43

Het enthousiaste Followfitgirls-team schreef afgelopen week deze inspirerende blogs:

Billen & benen workout & e-book Hello new you!

Marlou heeft een nieuwe billen en benen workout video opgenomen en niet zomaar één, deze workout komt uit het e-book Hello new you. In het e-book, dat ze samenstelde met een personal trainer, staan workouts voor 4 weken, een compleet voedingsschema, gezonde recepten en nog veel meer. En het leuke is: je kunt het e-book nu met korting bestellen! Gebruik hiervoor de code ‘fitgirl’ tijdens het afrekenen.

6 vragen aan een mommy in spé

fitjourlaal fitmommyEllen is de eerste Followfitgirl mommy in spé en nu is een zwangerschap sowieso super bijzonder maar Anna kan zich voorstellen dat dat voor een fitgirl, die zich misschien meer dan gemiddeld bezighoudt met haar body (& mind), al helemaal spannend is. Anna is benieuwd hoe Ellen dit ervaart en stelt daarom 6 prangende vragen aan een fitmommy in spé.

Super easy linzensalade

fitjournaal linzensaladeDeze vegan linzensalade is Sofie haar all time favourite. Omdat ze door de weeks vaak niet aan koken toe komt, schotelt ze deze super easy linzensalade zichzelf regelmatig voor. Klinkt inderdaad als een all time favourite, toch?!

7 minutes full body workout

fitjournaal full body workoutDeze full body workout duurt maar 7 minuten en is perfect als je weinig tijd hebt of als aanvulling op een andere workout. In totaal doe je zeven verschillende oefeningen die je elk een minuut doet. Train je mee?

Healthy vegan pizza

fitjournaal vegan pizzaVegan pizza maken was nog nooit zo lekker én gezond. Joeeehoeeee! Want ken je de pizzabodems van Magioni? Dit zijn bloemkoolpizzabodems die zo’n 30% minder calorieën bevatten dan gewone pizzabodems. En ze zijn ook nog eens vegan, dus kon Anna ‘eindelijk’ weer eens pizza eten en bedacht ze dit heerlijke recept voor een vegan pizza. Nomnomnom!

Wat zijn je kernkwaliteiten en valkuilen?

fitjournaal kernkwaliteitenHeb je geen idee wat je kernkwaliteiten en valkuilen zijn? Dan is het best een leuk idee om daar dit weekend eens bij stil te staan. Dit kun je doen door een kernkwaliteiten kwadrant te maken en Marlou legt je precies uit hoe je dat doet.

Tot volgende week!

Je wilt minder snoepen, maar hoe pak je het aan? 8 tips & trics om minder te snoepen!

Powered by: FollowFashion.nl