Fitjournaal: cheat day & sporten met make-up

Hoe je niet met een ‘blote billen’ gezicht toch met make-up op kunt sporten, hoe krijg je als fanatiek sporter én vegetariër voldoende eiwitten binnen en wat is het nut van een cheat day? Deze en nog veel meer health tips staan op je te wachten in deze nieuwe editie van ons fitjournaal. Lees je mee?

In het Fitjournaal van deze week: eet-en sportdagboek van Laura, wat is het nut van een cheat day en nog nog veel meer!

Fitjournaal # week 37

De meest gelezen blogs op Followfitgirl.com deze week waren:

Tips: Sporten met make-up

Sporten met make-up, is dat nou verstandig of niet? En wat kun je doen om er ook zonder een laag make-up fris uit te zien als je gaat sporten? Ellen heeft super handige tips hoe je kunt sporten met make-up.

Eet- en sportdagboek van Laura

fitjournaal eetdagboekVind jij het ook zo leuk om te lezen wat anderen eten en welke sporten ze doen? Dan vind je dit zeker interessant! Laura haar sport- en eetschema verandert om de 6 weken. Hoe haar schema er nu uitziet? Neem dan snel een kijkje in huidige eet- en sportdagboek.

Voordelen van koffie voor het sporten

fitjournaal koffieKoffie überhaupt! Heerlijk. Manon begint elke werkdag met een bakje koffie. Ze heeft meerdere artikelen gelezen dat een kop koffie voor het sporten ook een positief effect heeft op je sportprestaties. Dit zijn de voordelen van koffie drinken voor het sporten.

Vegetariërs en eiwitten

fitjournaal eiwittenDat je dagelijks voldoende eiwitten binnenkrijgt is voor iedereen belangrijk en een extra aandachtspunt als je een fanatieke sportende vegetariër bent. Laura valt in de laatste categorie en legt je uit hoe ze voldoende eiwitten binnenkrijgt voor het herstel van haar spieren.

Wat is een cheat day en hoe zet je het in?

fitjournaal cheat dayJe hebt er vast wel eens van gehoord: een cheat day of cheat meal. Maar wat is nou eigenlijk een cheat day en hoe zet je het in? Is het goed of juist niet? Er zijn verschillende meningen over en Ellen vertelt je hoe zij over een cheat day denkt en inzet in haar voedingsschema.

Tot volgende week!

Marlou was vorig weekend bij de boutique van My Jewellery in Arnhem. Online is shoppen bij My Jewellery is al een feestje en al helemaal in real life! Kijk maar: shoplog My Jewellery.

Powered by: FollowFashion.nl