Favorieten Sale – Marlou’s favorieten uit de summer sale

De summer sale is in volle gang en dit is dus hét moment om nog een aantal mooie zomerse items te scoren voor je garderobe. Persoonlijk vind ik shoppen tijdens de sale in winkels minder leuk omdat het vaak erg rommelig is. Met name in winkels als Zara en H&M wordt ik dan niet bepaald gelukkig van shoppen. Terwijl ik normaal gesproken echt gek ben op winkelen.

Maar de oplossing is daar: online shoppen in de sale! Heerlijk vanuit mijn luie tuinstoel de leukste websites afstruinen op zoek naar een paar zomerse essentials die nog ontbreken in mijn kast.

Voorlopig staat er nog geen vakantie op de planning maar het weer in Nederland zit tot nu toe erg mee dus ik kon wel weer wat leuke zomerse items gebruiken. Ik scoorde o.a. dit leuke zwarte jumpsuit met ballonmouwen. Op de foto draag ik een sjaal in mijn haar die ik jaren geleden op Curaçao kocht. De laarsjes zijn al oud maar heb ook hele leuke schoenen gevonden in de sale. Kijk je mee naar mijn favorieten?

10 X SALE FAVORIETEN

 

1. Zwarte jumpsuit nu 24,99 | 2. Gele top nu 14,99 | 3. Tas Marc Cain nu 209,95 | 4. Spijkershort nu 9,99 | 5. Toral booties nu 119,95 | 6. Lina Locchi muiltjes nu 39,95 | 7. Elvy tas nu 65,95 | 8. T-shirt Sofie Schnoor nu 32,95 | 9. High waist short nu 13,99 | 10. Top Ten feet nu 59,95

favorieten sale

Lees ook: Monday moodboard – zijden sjaaltjes

Powered by: FollowFashion.nl