Favorieten Juli + update tuinverbouwing

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse favorieten video! In deze video laat ik mijn nieuwe aankoopjes zien en mijn favoriete producten van de maand juli. Dit keer weer leuke items op het gebied van mode, beauty en interieur. Ook scoorde ik een aantal leuke stationary items én heb ik weer iets extra’s in petto: een update van onze tuin!

Weekendje Champagnestreek

Afgelopen weekend zijn we gezellig met mijn ouders een weekendje naar de Franse Ardennen geweest. Dit staat ook wel bekend als de champagnestreek en het was echt even een mini vakantie waar ik heerlijk van heb genoten. We hebben ook super leuk geshopt en ik scoorde o.a. een aantal items voor in onze nieuwe veranda.

Onze tuinverbouwing

De grote verbouwing van de tuin zit er bijna op. Na 7 maanden binnen te hebben verbouwd hebben we even kunnen bij komen en deze zomer was de tuin aan de beurt. We hebben niet alles zelf gedaan maar dit keer ook dingen uitbesteed, waaronder de bouw van een grote schuur met veranda. In deze video laat ik ook een update zien van deze tuinverbouwing.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL EN VOLG ME OP INSTAGRAM: @MARLOUVOLKERINK

Mijn egg chair komt straks ook in de veranda te staan! 

Mijn aankoopjes

Ik ben erachter gekomen dat de leuke interieur winkel waar ik het in mijn video over heb, ook een Nederlandse webshop heeft! Mijn interieur & stationary aankopen shop je dus hier. Het horloge van Violet Hamden kocht ik online en wat ook leuk is, is het feit dat je de horlogebandjes kunt verwisselen! De jumpsuit die ik draag zie je ook terug in deze blog en het jurkje shopte ik ook bij H&M, net als de kussens.

Bekijk ook mijn vorige video: Binnenkijken bij Rosa 

Powered by: FollowFashion.nl