Fashion inspiratie: 6 x de mooiste trouwjurken

Waarschijnlijk heb je wel eens een trouwprogramma’s zoals ‘Say Yes to the Dress’ gezien. Ik ben gek op trouwjurken (wie niet?) en daarom ook weg van dit soort programma’s. Je krijgt allerlei vrouwen te zien met verschillende lichaamstypes, huidskleur en stijl die verschillende jurken passen. Hoe leuk is dat? Zelf zou ik ook wel eens trouwjurken willen passen. Gewoon om te weten wat mooi bij mij zou staan. En daarom ter inspiratie: 6 X de mooiste trouwjurken!

Getting married of still single

Klassiek, romantisch, verleidelijk of bijvoorbeeld vintage; de keuze is oneindig. Als je al trouwplannen hebt, dan geef ik je vast wat bruidsjurken inspiratie. Ben je still single, reseach doen is altijd leuk! Daarom heb ik 6 mooie trouwjurken voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er wat voor jou tussen!

6 X De mooiste trouwjurken

1. Essence of Australia

De voorkant van de jurk is heerlijk romantisch, maar de rug maakt de japon juist weer heel spannend met een laag uitgesneden rug.

2. Stella York

bruidsjurken strapless

Deze strapless jurk is vrij simpel en heeft een mooie tule rok met een sleep.

3. Ladybird

trouwjurken strandbruid

Als ik op deze droomlocatie en is deze jurk het ja-woord mag geven lijkt mij a dream come true!

4. Modeca Darcy

trouwjurken chiffon

Een vrij basic jurk met V-hals met een verrassend sexy lage rug.

5. Allure

trouwjurken tule

Dit is echt een jurk als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en romantisch. De japon is gemaakt van tule en met fraaie draperieën en een belt als accent.

6. Pronoviastrouwjurken fishtail

Heb je een mooie decolleté? Show it!

En, heb je jouw droomjurk al gezien of heb een andere jurk waar jij ‘I say yes to the dress’ tegen zegt? Laat het me weten in een reactie hieronder.

Meer fashion inspiratie? Laat je inspireren door onze fashion blogs!

Powered by: FollowFashion.nl