Fashion inspiratie: 5 onmisbare items voor in je koffer

Yes het is  juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat! Voor mijn deur staat ‘ie in ieder geval wel want morgen vertrek ik voor twee weken naar het zonovergoten Curaçao. Als fashionista wil ik ook op vakantie wel een beetje stylish voor de dag, maar een ‘klein’ nadeel is wel dat ik niet mijn hele zomergarderobe mee kan nemen. Herkenbaar? Daarom heb ik 5 onmisbare zomer items voor je uitgezocht die zeker niet in je koffer mogen ontbreken.

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Het is dat je in het vliegtuig maar een beperkt aantal kilo bagage mee mag nemen, want ik weet zeker dat ik anders bijna al mijn zomerkleding mee op reis zou nemen. Het is dus een kwestie van slim je kleding bij elkaar zoeken, ik neem alleen items mee waarvan ik zeker weet dat ik ze ga dragen. Vind jij het lastig om te kiezen wat je nou wel of juist niet mee wilt nemen? Ik help je graag: deze 5 zomer items mogen niet in je koffer ontbreken.

5 onmisbare zomer items voor in je koffer

1. Badkleding

Wat er in ieder geval niet in je koffer mag ontbreken is natuurlijk een bikini of een badbak. Tja, een dagje naar het strand zonder badkleding? Do I need to say more… Zelf ben ik helemaal verliefd geworden op de leuke dames bikinitops van Esprit. Ze maakten het me niet echt makkelijk want ze hebben gewoon te veel mooie bikinitops in hun webshop. In grote maten, kleine maten, met of zonder push up cups; echt superveel! Ik heb even getwijfeld over een bikini met een panter print, maar uiteindelijk ben ik toch voor een zwarte bikini met witte stippen gegaan. Super blij mee!

Bij deze leuke bikinitops kun je natuurlijk ook een bijpassend bikinibroekje kopen.

2. Een jeans short

Een jeans short is gewoon super handig om snel even over je bikini aan te trekken als je bijvoorbeeld even wat drinken of een snack wilt halen. Ga je een middagje shoppen? Dan combineer je hem heel leuk met een paar sneakers of slippertjes en een top.zomer items short

3. Sandalen of slippertjes

Die flip flops zijn misschien wel heel praktisch, maar of ze nou zo fashionable zijn… Neem leuke sandalen of slippertjes mee die er nog enigzins ‘gekleed’ uitzien. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk.onmisbare items voor in je koffer

4. Een zomers jurkje

Net als een jeans short is een zomerjurkje (van een mini tot maxi jurk) ideaal om over je bikini te dragen. Je combineert hem heel casual met een paar slippertje of sandalen en leuke accessoires als een paar statement oorbellen en een grote strandtas.

5. Een fanny pack of een clutch

Die grote strandtas is voor een dagje strand of zwembad super handig, maar om er ‘s avonds mee uit eten te gaan.. Nope. Op dat soort momenten is een trendy fanny pack of een mooie clutch perfect.

Zo, nu weet je welke 5 items ik sowieso mee naar Curaçao neem. En jij, welke item of items zijn er onmisbaar in jouw koffer?

Vind je het lastig om op vakantie te gaan zonder vooraf de nodige vakantiestress te ervaren? Gelukkig is daar iets aan te doen: 3 x tips tegen vakantiestress.

Lees verder op:
https://followfashion.nl/zomer-items