Eten in Utrecht: 6 eettentjes die je niet mag missen

Nieuwe hotspots ontdekken is altijd leuk. In een stad als Utrecht zit op elke hoek van de straat wel een gezellig plekje om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren. Een heerlijk muesli ontbijtje, sushi, overheerlijke broodjes, yum! Na een dagje shoppen is het heerlijk om bij te komen in een eettentje waar er een goede sfeer hangt en er veel lekkers op de menukaart staat. Maar naast dat zijn er ook plekken waar je gewoon een keer gegeten moet hebben. 

1. Ritos 
Voor de Mexicaanse- en sushi lover is Ritos dé plek. Dit eettentje is nog niet zo lang geleden geopend. Het zit in de Potterstraat in Utrecht. De combinatie van Mexicaans en Japans is niet waar je snel aan denkt, maar ach, als je ervan houdt, dan moet je het gewoon proberen!

2. The Village 
Voor een heerlijk kopje koffie moet je hierheen. The Village zit op twee locaties in Utrecht; de Voorstraat en Science Park. Je komt hier heerlijk tot rust en is een perfect plekje om te werken. 

3. Stan&Co
Deze eettent heeft als motto: for the good life. En dat merk je ook aan de gezellige sfeer. Bij Stan&Co maken ze gebruik van JOSPER GRILL. Door deze grill krijgt al het vlees, vis, gevogelte en groente een authentieke smaak. De menukaart wisselt eens per jaar, dus je kunt altijd terugkomen voor een nieuw gerecht. 

4. Daen’s 
Voor ontbijt, lunch, diner en een slaapplek moet je naar Daen’s. Het grote terras van Daen’s is op de Ganzenmarkt te vinden. Het hippe interieur geeft een warm huiskamergevoel. 

5. CROP
Voor een overheerlijke salade moet je naar CROP. Dit eettentje zit in de Biltstraat en ziet er super trendy uit. Alle salades bevatten verse ingrediënten en alles is biologisch. Naast salades hebben ze ook broodjes en sapjes en je kunt laten thuisbezorgen! Hoe fijn is dat. 

6. De Watertoren
De naam zegt het al, dit restaurant zit in een oude watertoren aan de rand van het centrum. Het uitzicht is adembenemend en zeker de moeite waard. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben, want je zit op de 10e verdieping. 

Utrecht

Fashion nieuws 

Bron: Soetkees.nl + Degroenemeisje.nl I Beeld: Pixaybay.com

Powered by: GirlScene.nl