Eindelijk: We weten het geslacht van het kindje van Hanna en Caleb

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: dit is het geslacht van de baby van PLL’s Hanna en Caleb, Scott Disick en Sofia Richie bevestigen relatie met deze foto en Spencer en Heidi Pratt hebben een zoontje gekregen en hij heet… 

In de vorige Gossip Girl(scene) schreven we nog over de zwangerschapsfotoshoot van Spencer en Heidi Pratt, en nog geen dag later werd hun zoon geboren! De realityster is vorige week zondag bevallen van een gezonde jongen. Uiteraard hebben de twee hun eerste kindje geen gewone naam gegeven. Spencer en Heidi hebben voor de naam Gunner Stone gekozen. Maar hé, het is tenminste geen Speidi geworden zoals eerst werd vermoed. De pasgeboren kerel wordt nu al overspoeld met cadeaus, Spencer gaf vorige maand aan dat hij zijn zoontje een iPhone zou geven voor zijn geboorte. “We leven in een nieuwe wereld waarin iedereen om aandacht leurt, en ik geef hem daarbij graag een voorsprong. Ik wil dat mijn baby een professionele contentmaker wordt,” aldus de man van Heidi. 

Het lijkt er toch echt op dat Scott Disick en Sofia Richie een setje zijn. De twee werden eind september voor het eerst aan elkaar gelinkt na een feestweekend met onder andere Travis Scott, de vriend van Kylie Jenner. Nu lijkt Sofia de relatie te bevestigen met de onderstaande Instagramfoto. De verhouding doet nogal wat stof opwaaien, voornamelijk door het grote leeftijdsverschil. Sofia is 19 jaar en Scott 34 jaar. We zijn heel benieuwd hoe dit afloopt… 

Pretty Little Liars is helaas gestopt (snik!), maar we hebben wel een waardig afscheid gekregen. Zo werd bekend dat Hanna en Caleb een kindje krijgen! Super leuk natuurlijk, maar we willen ook graag weten wat het wordt. Dat antwoord krijgen we gelukkig! Bedenker I. Marlene King heeft onthuld dat Ashley Benson (de actrice die Hanna speelt) graag had gewild dat het een tweeling zou zijn, maar dat ze zelf voor een mini Ashley was gegaan. Een meisje dus!

Hoewel de zwangerschap van Khloé Kardashian nog niet eens officieel bevestigd is, is het geslacht van de baby volgens ingewijden al bekend. Khloé en haar vriend Tristan Thompson verwachten een… zoontje! Volgens een insider is het stel net achter het geslacht gekomen. “Khloé had natuurlijk gehoopt dat haar baby gezond is en ze was ook dolblij geweest met een meisje, maar stiekem wilde ze altijd al dat haar eerste kindje een jongen zou zijn,” aldus een ingewijde.

Cara Delevingne heeft een nieuwe coupe! Het topmodel knipte onlangs al haar lokken af voor een pixie cut, en heeft nu de kleur veranderd. Cara gaat niet meer als blondine door het leven, maar weer als brunette. Perfect voor het herfst- en winterweer. Wat vind je haar beter staan: kort of lang haar en blond of bruin haar? 

Beeld: Brunopress

Powered by: GirlScene.nl