Eindelijk gevonden! De oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd en gekleurd haar

Dat mooie haar van jou heeft flink wat te verduren tijdens de zomermaanden. Om afkoeling te zoeken duik je natuurlijk het liefst in de zee of het zwembad en vervolgens droog je lekker in de zon op. Dat betekent voor jou genieten, maar voor je haar afzien. Ziet je bos er een stuk minder happy uit nu de zomer ten einde komt? Dan weet Girlscene hoe je je haar weer in tip top conditie krijgt!

De zomer is nog niet ten einde, maar dat maakt niet uit. Je kunt namelijk nu al beginnen om je haar net iets beter te verzorgen zodat het er weer wat frisser en gezonder uitziet. Maar hoe geef je jouw uitgedroogde haar de boost die het nodig heeft? Wij hebben het antwoord voor je: Marokkaanse arganolie.

arganolie shampooarganolie conditioner

Marokkaanse arganolie

Marokkaanse arganolie is een bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten en het helpt je huid- en haarcellen te herstellen. Misschien zegt je dat niet heel veel, maar als je bijvoorbeeld deze OGX Moroccan Argan Oil Shampoo gebruikt merk je dat je haar er beter uit gaat zien. Het wordt glanzender en zachter, omdat de shampoo de vochtbalans herstelt. Tip: gebruik de bijpassende conditioner.

droog haar

Krullend haar

Heb je krullend haar en zijn gewone producten niet voedend genoeg voor jou? Geen probleem, want dan is de OGX Curling Perfection iets voor jou. Het is een hydraterende en crème die meteen in de haarschacht doordringt met pure Marokkaanse arganolie om je krullen te herstellen en te ontkroezen. Wel zo fijn na deze zomer! Het herstelt niet alleen je krullen, maar het beschermt je haar ook tegen de schadelijke stylinghitte en UV-schade en het geeft meer definitie, veerkracht en glans.

arganolie

Speciale treatment

Als je haar écht heel droog is en het een boost nodig heeft zoek je waarschijnlijk naar zwaarder geschut. Wat moet je dan gebruiken? De Girlscene redactie is de OGX Organix Renewing Moroccan Argan Oil Treatment aangeraden. Het geeft je haar weer de glans en zachtheid, zonder dat het zwaar en vet wordt. 

Shop de producten bij Apotheek & Huid.

*Dit is een advertorial

Powered by: GirlScene.nl