Eindelijk: deze Kardashian/Jenner bevestigt haar zwangerschap

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé is terug met een nieuw nummer, dit Game of Thrones-koppel gaat trouwen, Riverdale komt met laatste trailer en deze Kardashian/Jenner bevestigt eindelijk haar zwangerschap.

Beyoncé is back! De zangeres heeft een nieuw nummer uitgebracht sinds de geboorte van haar tweeling. En niet zomaar een nummer. De superster heeft haar gouden keeltje ingezet om de inwoners van Puerto Rico te helpen. Het eiland is zwaar getroffen door orkaan Maria. Beyoncé heeft haar krachten gebundeld met J Balvin and Willy William, samen maakten zij een remix van de hit Mi Gente. En ja, Queen B. kan blijkbaar behoorlijk goed Spaans! De zangeres heeft aangegeven dat de opbrengst van het nummer naar goede doelen voor Puerto Rico en andere getroffen eilanden gaat. Goed bezig, Bey! 

Zowat de halve Kardashian/Jenner-familie zou in verwachting zijn. Bronnen dichtbij de realitysterren zouden het kunnen bevestigen, maar de dames in kwestie houden hun lippen stijf op elkaar. Op de babybuikfoto’s van Kylie Jenner en Khloé Kardashian moeten we vooralsnog wachten, maar Kim Kardashian heeft het eindelijk bevestigd: ze krijgt inderdaad een derde kind met Kanye West! Dat bevestigt ze in een nieuwe promo voor Keeping Up With The Kardashians. “Wat is er elke keer aan de hand als ik zeg ‘raad eens’?” vraagt ze aan haar zus. “Dan is die persoon zwanger”, zegt Khloé. En ja hoor, het gerucht over een draagmoeder is waar. Nu hopen dat de andere zwangerschappen in de volgende promo worden bevestigd… 

Beyoncé deed een legendarische zwangerschapsfotoshoot, maar Heidi en Spencer Pratt kunnen er ook wat van. The Hills-sterren verwachten hun eerste kindje en dat moet uiteraard worden vastgelegd in een extravagante shoot. De twee dragen beide een kroontje en hebben hun trouwe viervoeters ingezet als figuranten. Het kindje wordt elk moment verwacht. Heidi staat op knappen! Eén ding is zeker: de kleine wordt een echte diva met zulke ouders.

Het aftellen is echt begonnen! De laatste trailer van Riverdale seizoen twee is uitgebracht en oh myyy, wat hebben we veel zin in het nieuwe seizoen. We hoeven niet lang meer te wachten, de eerste aflevering wordt op 11 oktober uitgezonden in Amerika. De trailer duurt slechts een halve minuut, maar er gebeurt meer dan genoeg. We willen niks verklappen maae OMG, dat moment met Bughead… 

Jon Snow en Ygritte gaan trouwen! Of nou ja, niet helemaal… Kit Harington (Jon) en Rose Leslie (Ygritte) hebben in real life een relatie. Onlangs is Kit op een knie gegaan, naar verluidt tijdens een romantisch etentje bij hen thuis. Rose heeft in ieder geval volmondig ja gezegd, want de verloving is aangekondigd in een Londense krant. Zou het een Game of Thrones-bruiloft worden?

Beeld: Bruno press

Powered by: GirlScene.nl