Een droom komt uit; de plus-size kledinglijn van Lotte van Eijk: ‘Ik wilde dit al vanaf kleins af aan.’

Rijnmond werd destijds ook een week lang geblokkeerd op Facebook, omdat het verhaal van Lotte ook op de Facebookpagina van de omroep werd gedeeld. Inclusief foto’s, waarop eigenlijk niks onoorbaars te zien was.

Lotte’s strijd tegen de heersende schoonheidsstandaard heeft een nieuwe mijlpaal gezet, een droom die uitkomt

Aanstaande maandag lanceert zij op haar sociale media een eigen plus size kledinglijn, maar eerst kijkt ze nog even terug: “Eerst had ik een grote bek en stond ik te gillen omdat ik iets wilde… en nu is het er! Nu ben ik het ineens aan het waarmaken. Maar het moet ook nog echt verkocht worden. Spannend dus, we gaan het zien. Ik heb er wel een heel goed gevoel over.”

Tijdens de corona-lockdown kwam Lotte to haar zelf en maakt ze een helder besluit om de kleding lijn op te zetten. “Maar ik was totaal niet bekend in de fashionindustrie. Ik heb veel steun gehad aan Josine Wille van The Bigger Blog. Ze heeft mij geholpen met contacten waardoor ik dit kon opzetten…

Lees verder op:
https://www.rijnmond.nl/nieuws/1367204/Een-droom-komt-uit-de-plus-size-kledinglijn-van-Lotte-van-Eijk-Ik-wilde-dit-al-vanaf-kleins-af-aan