Een bekende YouTuber worden? Dit zijn de gouden tips!

Het nieuws is je vast niet ontgaan: HEMA heeft de handen ineen geslagen met de leukste Nederlandse YouTubers van het moment om een heuse Vlog Academy op te richten. Met hulp van deze bekende YouTubers leer je zó hoe jij net zo leuk én beroemd wordt als zijzelf. Maar misschien is het je allemaal even te snel gegaan, en daarom zetten wij alle lessen nog eens onder elkaar.

Wie wil er nu niet les van Beautynezz, Boncolor of Ponkers, right?! Volg trouw de lessen van deze grootheden en wie weet word je wel net zo goed als zij. Girlscene deelt in dit artikel de lessen die tot nu toe zijn gegeven.

Beautynezz

Thema’s en format bedenken, filmen, presenteren, interviewen, je kanaal mooi maken. Er komt heel wat kijken bij een eigen YouTube kanaal. In les 1 leert Beautynezz je de basics, van het aanmaken van je eigen Youtube kanaal tot hoe maak je een leuke video. 

Lees hier meer over de les.

Ponkers

Ponkers gaan je in de les leren hoe je een blue screen kan gebruiken voor in je video; wat is een blue screen eigenlijk, hoe maak je video’s met een blue screen en wat heb je nodig om je video te editten als je een blue screen hebt gebruikt.

Lees hier meer over de les.

Boncolor

In deze interactieve les gaat Bonnie je leren hoe je een vlog maakt met een telefoon of camera. Ook vertelt Bonnie over online veiligheid. Wat je wel moet doen, maar vooral ook wat je niet moet doen. 

Lees hier meer over de les.

Gerenzo

Een YouTube-kanaal is niet compleet zonder pakkende thumbnails, foto’s, goede titels en omschrijvingen voor je video. En misschien wil je zelfs een eigen logo. Allemaal onderwerpen waar je over na moet denken als je een YouTube kanaal hebt. 

Lees hier meer over de les.

Oh, en no worries. Er staan nog precies vier lessen op het programma, dus houd Girlscene goed in de gaten om te weten wie je wanneer kunt zien!

Powered by: GirlScene.nl